Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Iancu Sterp de la „Survivor All Stars”. Are un frate celebru și visează să devină luptător profesionist de MMA

Cine este Iancu Sterp de la „Survivor All Stars”. Are un frate celebru și visează să devină luptător profesionist de MMA
8

de Cristina Țapu,

Iancu Sterp se numără printre concurenții care au acceptat provocarea „Survivor All Stars”. Fratele lui Culiță Sterp face parte din echipa Războinicilor și participă la trasee dificile, în condiții extreme, pentru a obține un loc în marea finală a competiției. Iată mai multe detalii despre Iancu Sterp!

Cine este Iancu Sterp de la „Survivor All Stars”

El a debutat în competiție în 2020, făcând parte din echipa Războinicilor, când emisiunea era transmisă la Kanal D. În prezent, show-ul a fost preluat de PRO TV și oferă un premiu considerabil pentru marele câștigător. Condițiile în care trăiesc concurenții nu sunt unele ușoare, iar probele le pun la încercare atât rezistența psihică, cât și pe cea fizică, dar Iancu este un luptător și dă tot ce are mai bun pe teren.

Născut în 1998 și crescut la Tuștea, în județul Hunedoara, Iancu a avut o copilărie marcată de muncă alături de Culiță, Geta, Ileana și părinții lor. În adolescență, tatăl său a părăsit familia, iar Iancu a suferit nespus.

Când începe Survivor All Stars. Pro TV a anunțat cine sunt Faimoșii și RăzboiniciiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Iancu Sterp visează să ajungă luptător profesionist de MMA

Iancu Sterp a fost prezent în diverse evenimente RFX și își manifestă dorința de a evolua pe viitor către statutul de luptător profesionist de MMA. Demonstrează o mare conștiinciozitate în pregătirea sa pentru lupte, dedicându-se cu seriozitate înțelegerii și perfecționării elementelor tehnice, după cum el însuși mărturisește.

„Pe viitor chiar mă văd. (n.r. în meciuri de MMA) Pentru că mă cunosc pe mine și știu de mic, cum am crescut, am avut mereu animale și știu câtă forță avem așa, nativă. Noi avem clar un plus față de restul, avem forță. Dacă ne mai și antrenăm și învățăm tehnică…„, declara Iancu Sterp, conform Revistei Viva!

La fel ca fratele său mai mare, Culiță, Iancu a moștenit talentul muzical, însă nu a reușit să ajungă în topurile muzicale datorită pieselor pe care le-a interpretat. Preferă să se concentreze asupra abilităților sportive și să-i acorde ajutor în gospodărie mamei sale, ori de câte ori este cazul.

Iancu este susținut de fratele său mai mare, Culiță

Cu toate că a declinat oferta de a participa la „Survivor All Stars”, Culiță Sterp nu ratează nicio ediție a emisiunii, urmărind cu atenție prestația fratelui său, Iancu, în cadrul taberei războinicilor. Artistul a dezvăluit că întreaga familie privește emisiunea cu entuziasm și speră că Iancu va reveni câștigător în România.

„Am niște emoții când îl văd…Retrăiesc ce am făcut eu acolo. Am stat acolo cam jumătate de an și stau cu sufletul la gură. Eu nu sunt genul de om care să mă uit la meciuri la TV, dar când joacă Iancu, mă ridic de pe canapea și fac ca un nebun. Încep să zbier: Hai, Iancu, hai!,„, a povestit Culiță Sterp.

Sursă foto: Instagram – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton