; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine este I-KON, noul artist lansat de DrumBox Production

13 May 2013

Atenție-Atenție! În peisajul muzical autohton și-a făcut apariția un tip misterios lansat de către casa de producție DrumBox Production: I-KON.

Nu vrea să își arate identitatea (încă), dar ne pune tuturor imaginația la încercare dându-ne câteva indicii despre cine s-ar putea ascunde în spatele acestui nume de scenă: nu este deloc străin de industria muzicală națională și internațională, a cochetat cu modelingul, fiind una dintre persoanele pe care le-am văzut destul de des în reclame sau videoclipuri, a cochetat și cu televiziunea în postura de reporter sau chiar prezentator al unor proiecte de succes, iar acum a simțit că e momentul potrivit să acorde o atenție deosebită unei pasiuni pe care o are încă din copilărie: muzica!

Fiind unul dintre Așii pe care casa de producție DrumBox Production îi are în mânecă, I-KON a pregătit lansarea primului său single, The Boy Who Likes To…', produs de către Octav Paul, într-o manieră inedită: un teaser video scurt, captivant, menit să ne ofere în mod egoist doar o vagă idee despre cine ar putea fi acest personaj misterios, teaser pe care îl puteți vedea și voi mai jos.

Și, ca să ne debusoleze parcă și mai mult, I-KON ne dezvăluie: 'Sper că teaserul v-a stârnit curiozitatea. Dar trebuie să vă mărturisesc ceva: vocea pe care tocmai ați auzit-o nu este a mea! Haha! Vocea mea o veți auzi peste câteva zile, atunci când vom lansa oficial piesa! Iar asta nu este singura surpriză pe care v-am pregătit-o! 🙂 Până una alta, ați ghicit cine sunt?'

Oare cine este acest I-KON și ce-i cu atâta mister în jurul lui?

Până și numele single-ului de debut, 'The Boy Who Likes To…' lasă loc de interpretări!

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare