; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Actrita din pasiune toscana

Cine este Gloria Rădulescu, românca din serialul „Pasiune toscană”?

20 April 2018

Cel de-al patrulea sezon al serialului italian „Pasiune toscană', difuzat la Prima TV de luni până vineri de la ora 17.00, o are în distribuţie şi pe actrița de origine română Gloria Rădulescu, cea care o interpretează pe Fiamma Astori.

 

Frumoasa actriță s-a născut la Roma în urmă cu 26 de ani dintr-un tată român și o mamă italiancă. Pasionată de artă în toate formele ei, Gloria și-a descoperit pasiunea pentru teatru în anii de liceu. Și-a finalizat studiile în Italia, acolo unde locuiește și, deși are origini române, Gloria a venit pentru prima oară în România acum un an. Motivul vizitei a fost acela de a-l căuta pe tatăl ei. „Nu știam prea multe despre tatăl meu. Știu că s-a născut lângă București și că a părăsit România în perioada comunismului pentru a-și găsi fericirea în Italia. Și așa a fost, a întâlnit-o pe mama, s-au căsătorit și ne-am născut eu și fratele meu', a povestit ea. 

 

Viaţa bate filmul pentru Gloria

Imediat după ce Gloria a împlinit 4 ani, el s-a hotărât să îi părăsească, iar Gloria nu l-a mai văzut vreodată și tot ce a aflat despre el a fost din poveștile mamei ei: „Am avut mereu dorința constantă de a-l cunoaște. Am ajuns în România și am aflat că, din păcate, nu mai trăia în acel apartament. În timp ce încercam să ne gândim ce e de făcut, administratorul clădirii ne-a întrebat pe cine căutăm, i-am spus totul și chiar i-am arătat o fotografie. Atunci am aflat cu tristețe că tatăl meu a murit cu un an înainte, din cauza unui atac de cord. Cine se aștepta la asta? O viață de așteptare, o dorință nebună de a-l cunoaște și, în schimb, totul s-a năruit din nefericire. M-am simțit pierdută și vinovată de faptul că nu am venit mai devreme, dar viața îți oferă alte priorități uneori și alte angajamente, iar timpul curge neîndurător. Am  căutat imediat cimitirul unde a fost înmormântat ca să îmi iau la revedere. Am stat în fața mormântului tatălui meu multe ore. I-am povestit despre multe lucruri din viața mea ca actriță, ce mi-a lipsit și în inima mea l-am iertat. Da, pentru că trebuie să iertăm ca să iubim mai mult. Și să nu judecăm oamenii, să îi înțelegem pentru că toată lumea are o poveste în spate și de acolo alegerile personale. Cred că de-a lungul timpului toată lumea se poate îmbunătăți cu puțină dragoste și înțelegere.'

„Pasiune toscană' (în original „Le tre rose di Eva') este cel mai recent proiect al Gloriei. Actriţa a mai jucat în seriale precum „Un passo dal cielo' şi „Non dirlo al mio capo'.  

La noi, ultimul episod din sezonul patru (şi ultimul) al serialului „Pasiune toscană' va fi difuzat de Prima TV pe 2 mai. Producţia a fost transmisă în ţara de origine între aprilie 2012 – ianuarie 2018.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare