Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Giulia Anghelescu de la „America Express”, sezonul 2. Pe vremuri, piesele sale erau difuzate non-stop la posturile de radio

Cine este Giulia Anghelescu de la „America Express”, sezonul 2. Pe vremuri, piesele sale erau difuzate non-stop la posturile de radio
12

de Redactia Tvmania

Giulia Anghelescu, în vârstă de 39 de ani, este una dintre concurentele care participă la emisiunea „America Express”, difuzată de către postul de televiziune Antena 1. Ea face echipă alături de Vlad Hudiu, partenerul său de viață. Iată mai multe detalii despre concurenta care se luptă pentru premiul cel mare în valoare de 30.000 de euro.

Cine este Giulia Anghelescu de la „America Express”

Giulia Anghelescu are 39 de ani și s-a născut în Galați. Telespectatorii emisiunii „America Express” poate și-o amintesc pe aceasta de pe vremea în care activa în industria muzicală. Ea a făcut parte din trupa Candy, dar și din formația DJ Project, în cadrul căreia a activat ca solistă.

Giulia Anghelescu a absolvit Colegiul „Gheorghe Lazăr” din București, iar apoi s-a înscris la cursurile Facultății de Sociologie-Psihologie din cadrul Universității „Spiru Haret”.

Artista a devenit membră a trupei Candy în anul 2000, iar patru ani mai târziu, artista s-a restras din formație pentru o urma o carieră solo. În același an a lansat primul său album.

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu au câștigat imunitatea la America Express – 6 noiembrie 2023 (1)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

În 2006 a lansat al doilea album, iar în 2008 a lansat cel de-al treilea album intitulat „Primul pas”. Odată cu anul 2009 a devenit solista trupei DJ Project, alături de care a lansat mai multe melodii de succes, care au fost pe placul publicului. După ce a devenit mamă, Giulia s-a retras temporar din industria muzicală, însă acum este pregătită să revină cu melodii noi, numai bune de difuzat la radio!

Giulia Anghelescu și Vlad Huidu s-au căsătorit în anul 2012 și au împreună doi copii

În anul 2012, Giulia și Vlad Huidu au decis să-și unească destinele în fața ofițerului de stare civilă și a lui Dumnezeu. Ei s-au cunoscut în platoul unei emisiuni, iar odată cu trecerea timpului relația de prietenie dintre ei s-a transformat în una de iubire.

Împreună au doi copii, o fată pe nume Antonia și un băiat pe nume Eduard Mikael. De-a lungul timpului, Vlad și Giulia au depășit multe obstacole împreună și au găsit o modalitate de a ieși mai puternici din fiecare provocare.

„Sunt Giulia. Sunt artist, badass mom și mămica a doi copii minunați și soția domnului. Ne-am cunoscut în urmă cu câțiva ani. Foarte mulți. O viață de om. În jur de 20. Nu m-am gândit niciodată că îmi place atât de mult de Vin Diesel și că am nevoie de el în viața mea. În relația noastră ne tragem unul pe celălalt, atunci când unul nu poate”, declara Giulia Anghelescu pentru Antena 1.

Despre America Express – Drumul Soarelui 

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.   

Alexia Eram și fratele ei, Aris, comedianții George Tănase și Ionuț Rusu, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Sursă foto: Instagram Giulia Anghelescu – Antena 1

Citește și:


Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton