Homepage  / Vedete româneşti

Cine este George Tănase de la America Express 2023, sezonul 2. Cum a cunoscut-o pe soția lui

Cine este George Tănase de la America Express 2023, sezonul 2. Cum a cunoscut-o pe soția lui
16

de Roxana Mirea,

George Tănase face echipă cu Ionuț Rusu, la America Express 2023, sezonul 2. Comediantului nu îi sunt străine camerele de filmat, el fiind deja cunoscut publicului și din alte proiecte de televiziune. De asemenea, George Tănase este căsătorit și a povestit cum a cunoscut-o pe Lorena, aleasa inimii lui.  

Cine este George Tănase de la America Express 2023, sezonul 2 

George Tănase este unul dintre concurenții de la America Express 2023, sezonul 2, de la Antena 1. El face echipă cu Ionuț Rusu, pe Drumul Soarelui. Actorul de comedie are 30 de ani și s-a născut în Măcin, Tulcea.

În anul 2012, comediantul a absolvit Liceul Teoretic „Grigore Moisil” din Tulcea, iar doi ani mai târziu, în 2014, a absolvit școala de televiziune Intact Media Academy. În 2014, el a debutat în televiziune cu emisiunea „Tânăr și nedumerit”, care era difuzată pe ZU TV. Tot în 2014, George Tănase a jucat în schetch-uri în cadrul Observator Special de la Antena 1. 

monica-odagiu-george-tanase-i-au-impersonat-pe-meghan-markle-si-printul-harry-iumor-ep-03Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

Între anii 2015 și 2016, el a jucat la Teatrului Național „Ion Luca Caragiale” din București, iar din 2016, a făcut parte din echipa „În puii mei” ca actor, unde juca alături de Mihai Bendeac.  

George Tănase a urcat și pe scena iUmor, în anul 2016, unde a impresionat pe toată lumea cu numărul său de stand-up. Ulterior, el s-a mutat la Kanal D, unde a prezentat matinalul „Dimineața cu noi”, alături de Viviana Sposub și Bursucu. Acum, comediantul face show-uri de stand-up și filmează sketchuri pe canalul lui de YouTube. 

George Tănase este căsătorit cu Lorena Pancu 

George Tănase și Lorena s-au căsătorit în septembrie 2022. „Am înmatriculat-o pe Tănase”, a scris comediantul atunci pe rețelele sociale. Concurentul de la America Express 2023, sezonul 2, a spus că între el și soția lui a fost dragoste la prima vedere. Cei doi sunt împreună de 7 ani.  

A fost la un spectacol de-ale mele din Iași. A prins chiar ultimul loc în sală, pentru că nu era hotărâtă dacă vine sau nu. După spectacol, n-a avut curaj să vină să facă o poză cu mine, deși era lângă mine, dar eu stăteam pe telefon, de anxios ce sunt în societate și a plecat la club. Noi niciodată nu mergeam în club, dar un prieten avea masă acolo și m-a rugat cu cerul și pământul să mergem în club și am mers până la urmă”, a povestit George Tănase, la Antena Stars.  

În club, total întâmplător, ea a trecut prin fața mea, eu am mers ușor neatent și a întors capul și m-a văzut și am făcut cunoștință. Ea mi-a scris pe Instagram cu 2-3 săptămâni înainte. M-a întrebat când am spectacol în Iași, că mi-ar plăcea să mă vadă. A fost un schimb de priviri. A fost o energie. A fost ceva acolo. Pot să îi spun dragoste la prima vedere. Nu am trăit până atunci și de atunci până acum așa ceva. A fost un schimb de energie, am stat, am povestit toată seara și am rămas cu un vibe după ce am plecat de acolo. Am continuat să vorbim. Cumva eram resemnați că nu puteam avea o relație, eu eram în București, ea în Iași. Am mai făcut sacrificii, când unul, când celălalt. Ea să vină la București, eu să vin la Iași. La un moment dat, a rămas fără job în Iași. A primit o ofertă toatal întâmplătoare în București. A venit pe 14 februarie în București. Când a primit oferta aia am încurajat-o să meargă să dea un casting”, a mai spus comediantul. 

George Tănase este căsătorit cu Lorena Pancu  (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 16

George Tănase și Ionuț Rusu, una dintre echipele de la America Express 2023, sezonul 2

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi. Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.

George Tănase și Ionuț Rusu, la America Express 2023, sezonul 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  8 / 16

Pe lângă Ionuț Rusu și George Tănase, la America Express 2023, sezonul 2, mai participă și Alexia Eram și fratele ei, Aris, Romică Țociu și fiul lui, Cătălin, Iulia Albu și  iubitul ei, Mike, Giulia Anghelescu și soțul ei, Vlad Huidu, Cleopatra Stratan și Edward Sanda, Iuliana Pepene, prezentatoarea Observatorului de dimineață și jurnalista de război Sonia Simionov, de asemenea, parte din echipa Observator, divele digitale Sânziana Negru și Laura Giurcanu, actrița Ada Galeș și mama ei, scriitoarea Antoneta Galeș sunt concurenții care au spus un DA hotărăt provocării celui de-al șaselea sezon America Express, cel mai dur reality show din România.

Sursa Foto: Instagram, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton