Homepage  / Televiziune

Cine este Geneviève Coté, finalistă iUmor 2024, sezonul 17. Delia i-a oferit wild card-ul. „Ne-a cucerit!”

Cine este Geneviève Coté, finalistă iUmor 2024, sezonul 17. Delia i-a oferit wild card-ul. „Ne-a cucerit!”
5

de Redactia Tvmania,

Cel de-al 17-lea sezon iUmor a surprins, în cea de-a treia ediție, atât publicul, cât și telespectatorii. Geneviève Coté a urcat pe scena de umor și ce a urmat i-a luat fără replică pe toți!

Geneviève Coté s-a calificat în finala sezonului 16 iUmor

Concurenta iUmor a imitat sunete extrem de dificile, de la sirena poliției și până la cele produse de telefon, atunci când expediezi un mesaj text, însă, în momentul în care a imitat sunetul de chitară electrică, tot publicul a fost în picioare. Jurații au rămas înmărmuriți, astfel că Bordea a mărturisit că i s-a făcut piele de găină.,,Ne-a cucerit!”, a afirmat Delia, care a trimis-o în Marea Finală, oferindu-i wild card-ul.

Concurenţi din toate colţurile lumii se vor prezenta, şi în acest sezon, în faţa juraţilor iUmor și a telespectatorilor cu cele mai neaşteptate momente de umor, iar Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo au pornit, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului.

Cine este Geneviève Coté, finalistă iUmor 2024, sezonul 17 (4)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Schimbare în formatul emisiunii „iUmor”

Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, iar lor li se alătură actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor, scenarist și omul din spatele textelor de la iUmor și, împreună, vor prezenta rubrica iReal.

Oana și Andreas vor încheia fiecare ediție iUmor cu o poveste senzațională, spusă de câte un nume mare din industrie, dar și de oameni pe care nu te-ai aștepta să-i vezi la iUmor: ,,iUmor vine cu ceva iReal sezonul acesta, o rubrică nouă, plină de surprize. Se vor auzi poveștile multor vedete, însă în stilul caracteristic iUmor.”, povestește actrița Oana Dragne.

La rândul lui, Andreas Petrescu, scenaristul din spatele roast-urilor iUmor, mărturisește: ,,În fiecare sezon, iUmor vine cu ceva nou. De data aceasta, acel ceva se numește iReal. Povești. Oameni mișto. Oameni care, dincolo de reflectoare, au vieți absolut normale, li se întâmplă și lor lucruri ciudate, absurde, periculoase, amuzante, așa cum ni se întâmplă tuturor. Doar că vin la noi și povestesc aceste experiențe. Iar eu și Oana Dragne, o actriță excepțională, ne jucăm cu niște personaje rupte din realitate.”.

Cine a câștigat cel mai recent sezon al emisiunii „iUmor”

Dintre zeci de concurenți veniți la audițiile sezonului 16 „iUmor”, în marea finală a show-ului de umor au ajuns 12 dintre ei. Mădălina Mihai, al cărei parcurs la iUmor a convins nu doar juriul să-i acorde votul de încredere, ci și publicul, care nu a rămas indiferent la prestația acesteia pe parcursul întregului sezon, a câștigat trofeul și marele premiu de 20.000 de euro.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton