Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Gabriela Lucuțar de la „Chefi la cuțite”. Cu ce s-a ocupat „Regina întunericului” înainte să-și deschidă firma de pompe funebre

Cine este Gabriela Lucuțar de la „Chefi la cuțite”. Cu ce s-a ocupat „Regina întunericului” înainte să-și deschidă firma de pompe funebre
11

de Redactia Tvmania

Anul trecut, Gabriela Lucuțar, cunoscută drept Regina Întunericului, a cerut peste 2 milioane de euro la Imperiul leilor pentru a construi primul crematoriu uman din Europa Centrală și de Est cu emisii reduse de carbon. În acest an, afacerista a apărut în emisiunea „Chefi la cuțite”, unde a impresionat jurații cu preparatele sale. Iată cine este controversata concurentă!

Cu ce s-a ocupat Gabriela Lucuțar înainte de a-și deschide afacerea de pompe funebre

Gabriela Lucuțar este proprietara unei companii de servicii funerare, specializată în organizarea înmormântărilor și a parastaselor.

gabriela-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

Cunoscută sub numele de „Regina Întunericului”, ea a apărut anul trecut în fața investitorilor de la „Imperiul Leilor”, solicitând peste două milioane de euro pentru dezvoltarea afacerii sale. Gabriela a devenit remarcată publicului în urma relației sale cu Anamaria Prodan și a legat o prietenie strânsă cu aceasta.

La vârsta de 40 de ani, Gabriela Lucuțar a coordonat serviciile funerare pentru diverse personalități, precum Ionela Prodan, Sebastian Papaiani, Ion Dichiseanu sau Mioara Roman. Într-un interviu acordat în emisiunea „La Măruță” acum doi ani, Gabriela se lăuda cu capacitatea sa de a organiza tot ce ține de o înmormântare, în cel mai mic detaliu.

Gabriela Lucuțar a intrat în domeniul pompelor funebre în 2008. De altfel, pasiunea ei pentru această sferă întunecată data chiar dinainte de a se lansa, fiindcă chiar înainte de a deveni antreprenoare în acest domeniu, era deja interesată de el. Mai precis, Gabriela Lucuțar are o pregătire profesională în domeniul autopsiei.

„Eu sunt cea mai bună în ceea ce fac, în domeniul meu, fac lumină în întuneric. Sunt ce trebuie. Eu sunt autopsier de meserie, îmi place să tai. Eu fac îmbălsămări. Acest business pe care eu l-am dezvoltat și, din nimic, am făcut să fie un imperiu, a fost doar prin munca mea, prin dăruirea mea, prin tot ceea ce fac diferit de toți ceilalți.”, declara aceasta, conform Libertateapentrufemei.

Gabriela Lucuțar este mama a trei copii

Prietena Anamariei Prodan este căsătorită și are trei copii, reușind să echilibreze cu succes viața profesională și cea de familie. Deși afacerea sa cu pompe funebre i-a adus notorietatea și succesul, Gabriela Lucuțar gestionează și un salon de remodelare corporală, care contribuie la veniturile sale substanțiale.

Cu un program încărcat, femeia de afaceri este disponibilă pentru clienți în orice moment, dar găsește timp și pentru a fi alături și de cei dragi.

„Singura dificultate, dacă o pot numi așa, este că petrec mai puțin timp decât mi-aș dori cu cei trei copii ai mei. Misiunea mea profesională implică și sacrificii, dar sunt mândră de mine că reușesc să gestionez cu succes și perseverență situația dată în contextul actual. De asemenea, soțul reprezintă un sprijin enorm pentru mine. Mă încurajează în tot ce îmi propun și fac.”, declara aceasta, potrivit Click!

Sursă foto: Instagram Gabriela Lucuțar – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton