Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine este Gabriel Aubry, noul iubit al lui Charlize Theron. Primește pensie alimentară de la o altă actriță celebră

Cine este Gabriel Aubry, noul iubit al lui Charlize Theron. Primește pensie alimentară de la o altă actriță celebră

de Andra Stana,

Charlize Theron are un nou bărbat în viața ei, după mai mulți ani în care a spus că nu a fost în căutarea unei relații serioase. E vorba de Gabriel Aubry, un model canadian de 45 de ani, cu un trecut romantic celebru. Aubry a fost timp de mulți ani iubitul lui Halle Berry. El este tatăl fiicei sale cele mai mari, Nahla, care are acum 14 ani.

Charlize Theron, primul iubit după despărțirea de Sean Penn, în 2015

„Am fost la câteva întâlniri, dar nu m-am întâlnit serios cu nimeni de peste cinci ani”. Era anul 2020 când Charlize Theron a rostit aceste cuvinte în studioul TV al prietenei sale Drew Barrymore. Se pare, totuși, că după pandemie, lucrurile se schimbă. Pentru că, potrivit usmagazine.com, un nou bărbat tocmai a intrat în viața actriței.

„Charlize s-a cuplat cu Gabriel Aubry”, a spus o sursă despre câștigătoarea premiului Oscar, 46 de ani. „Sunt foarte dezinvolți și se bucură unul de celălalt”.

Vă reamintim că ultimul iubit „oficial” al lui Theron a fost Sean Penn. Theron nu a mai fost văzută în compania vreunui bărbat după despărțirea de actorul Sean Penn, cu care a fost logodită până în vara lui 2015, actrița părăsindu-l brusc, după ce el ar fi înșelat-o.

Gabriel Aubry are o anumită reputație la Hollywood

Halle Berry și Gabriel Aubry au fost împreună din 2005 până în 2010, iar despărțirea lor nu a fost una amiabilă. Cei doi s-au certat pentru custodia copilului, dar și asupra cuantumului pensiei alimentare pe care actrița i-o plătește lunar fostului ei soț.

Situația a escaladat când actrița a început o relație cu actorul francez Olivier Martinez, cel care i-a fost soț între 2013 și 2016. Martinez este tatăl celui de-al doilea copil al lui Berry, Maceo.

Deși și-a dorit să se mute în Franța, alături de Olivier Martinez, Halle Berry a fost nevoită să renunțe la visul ei, pentru a nu pierde custodia fetiței.

La un moment dat, cei doi bărbați s-au luat la bătaie în fața casei divei. Martinez a ajuns la spital, iar Aubry a primit un ordin de restricție de a nu se apropia de cuplu.

Nu sunt primele zvonuri despre o relație între Charlize Theron și fostul lui Halle Berry

În 2017, numele lui Gabriel Aubry și Charlize Theron au fost asociate pentru prima oară.

Cei doi au fost surprinși împreună în Santa Monica, în ipostaze foarte dragăstoase. „Sunt încă la începutul relației și vor să fie discreți, dar sunt foarte atrași unul de celălalt”, au spus surse anonime.

Pe atunci, actrița a tăiat de la rădăcină orice bârfă, afirmând că cei doi se cunoșteau pentru că fiicele lor mergeau la aceeași școală. Acum, însă, cei doi ar fi ieșit deja de mai multe ori împreună.

„Deocamdată se distrează”, a declarat recent o sursă pentru Us Weekly.

Ce crede Charlize Theron despre romantism

Charlize este destul de clară în privința acestui subiect.

„Sunt într-un moment al vieții mele în care, dacă vrei să faci parte din ea, trebuie să știi că miza este mare. Trebuie să aduci ceva mai bun, pentru că nu voi accepta nimic mai puțin”, a spus mama în vârstă de 46 de ani a lui Jackson, 10 ani, și August, 8 ani. Explicația este foarte simplă. „Pot spune cu sinceritate că nu mă simt singură. Nu e ca și cum a avea copii ar înlocui alte aspecte ale vieții mele. Sau m-a făcut mai puțin interesată de romantism. Dar a fi părinte este o muncă cu normă întreagă, așa că…”.

Charlize Theron este mama a două fete, Jackson, de zece ani și August, de opt ani, pe care le-a adoptat în 2012 și în 2015. Aubry are o fiică de 14 ani, Nahla, din relația cu Halle Berry, de care s-a despărțit în 2010.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton