; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

1559214166230 bty_16x9 1561406341

Cine este Furkan Palalı, protagonistul serialului „Dragostea de tată” de la Antena 1

07 February 2020

Furkan Palalı (33 de ani), pe care îl știți din comedia romantică „Camera 309', a revenit pe micile noastre ecrane pe 3 februarie, la Antena 1, cu cel mai recent proiect tv al său, serialul „Dragoste de tată' („Benim Tatli Yalanim'). Producția are 28 de episoade și a fost difuzată în Turcia anul trecut de Star TV, iar Furkan îl joacă pe Nejat, un bărbat ambițios, care, părăsit de soție, trebuie să își crească singur fetița, pe Kayra, interpretată de Lavinya Ünlüer (8 ani, „Răzbunare pe tocuri', „O singură privire'). 

Protagonistul îi ascunde micuței adevărul pentru a nu o răni, spunându-i că mama ei, Aylin, este implicată în campanii umanitare în Africa. Cu timpul însă lui Nejat îi este din ce în ce mai greu să-i ascundă adevărul fiicei sale. Pentru cei doi viața ia o altă întorsătură când Nejat o cunoaște pe frumoasa Suna (Asli Bekiroglu), o tânără care încearcă să salveze afacerea tatălui ei. Nejat se folosește de ea pentru a o minți în continuare pe Kayra, dar ajunge să se îndrăgostească de Suna, iar atunci lucrurile se complică și mai mult.

Furkan (desemnat cel mai bun model al Turciei în 2011) petrece mult timp la sala de fitness. În trecut a fost pasionat de baschet, practicând acest sport timp de 7 ani. A studiat Ingineria Geologică, însă s-a îndrăgostit de actorie, făcându-și debutul în 2010, cu un rol minor în serialul „Küçük Sırlar'. 

Producția „Dragostea de tată' poate fi urmărită la Antena 1 de luni până vineri de la ora 14.00. 

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare