Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Florin Piersic Jr. Are o carieră impresionantă și trăiește o poveste de dragoste cu o femeie cu 15 ani mai tânără

Cine este Florin Piersic Jr. Are o carieră impresionantă și trăiește o poveste de dragoste cu o femeie cu 15 ani mai tânără
12

de Redactia Tvmania,

Actorul Florin Piersic a avut o viață demnă de un scenariu de film, iar viața personală i-a fost marcată de numeroase relații amoroase, care și-au pus amprenta asupra sa. Din poveștile de dragoste trăite s-au născut doi fii care îi duc numele mai departe. Cel mai mare dintre el, Florin Piersic Jr a moștenit talentul actoricesc, dar și spiritul rebel.

Cine este Florin Piersic Jr

Florin Piersic Jr. este fiul celebrului și iubitului actor român, Florin Piersic, și are 55 de ani, fiind născut pe 18 iulie 1968. Este cunoscut pentru multiplele sale talente și profesii, incluzând regia de teatru și film, actoria, scrierea de scenarii și chiar scrierea literară.

Florin Piersic Jr. a absolvit Academia de Teatru și Film, specializarea actorie, în promoția 1991. Deși inițial părea să fie decis în privința carierei de actor și și-a încheiat studiile în această direcție, Florin Piersic Jr. a dezvăluit că a realizat adevărata sa chemare abia după trecerea pragului vârstei de 30 de ani.

florin-piersic-jr.-a-dezvaluit-cu-ce-boala-se-confrunta.-in-fiecare-zi-din-viata-mea-3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

Florin Piersic Jr. se poate mândri cu o carieră diversă, în care a excelat atât ca regizor și actor în filme, cât și în producții teatrale.

În 2002, a fost onorat cu „Premiul pentru cel mai bun actor al anului” la Gala UNITER, recunoaștere pentru interpretările sale din spectacolul „Sex Drugs Rock and Roll” de Eric Bogosian.

Doi ani mai târziu, în 2004, Piersic Jr. a fondat casa de producție Artificial Horizon și și-a început activitatea ca scenarist, regizor și producător pentru filme de scurtmetraj, cum ar fi „Advertising”, „Veneția”, „Mecanica poetică”, dar și pentru lungmetraje precum „Fix Alert”, „Eminescu versus Eminem” și „Killing Time”.

Florin Piersic Jr. a avut o relație specială cu mama sa, marea actriță Tatiana Iekel. Aceasta obișnuia să fie prezentă la aproape toate piesele în care juca fiul său. Chiar și atunci când a fost bolnavă a făcut tot posibilul să nu lipsească din sala de spectacol pentru a-și sprijini unicul fiu, care i-a oferit zeci de motive de mândrie.

Florin Piersic Jr. are doi copii din două relații diferite

Florin Piersic Jr. a fost într-o relație timp de patru ani cu actrița Dorina Chiriac, din care a rezultat o fiică frumoasă pe nume Sonia, în vârstă de 18 ani.

În prezent, Piersic Jr. este într-o relație cu Andreea Cipcă de peste nouă ani și cei doi au împreună un băiețel pe nume Sașa, în vârstă de opt ani. Între Florin și Andreea există o diferență de 15 ani, însă acest lucru nu pare să fie un imediment în calea iubirii lor.

Sursă foto: Instagram Florin Piersic Jr – Arhivă TV Mania!

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton