Homepage  / Vedete străine

Prințul William a fost îndrăgostit de o altă femeie înainte de a o cunoaște pe Kate. A fost la un pas de a renunța la facultate de dragul ei

Prințul William a fost îndrăgostit de o altă femeie înainte de a o cunoaște pe Kate. A fost la un pas de a renunța la facultate de dragul ei
10

de Cristina Țapu,

Prințul William și Kate Middleton formează un cuplu de aproape două decenii și sunt căsătoriți din anul 2011. Împreună au trei copii care le aduc zâmbetul pe buze și le fac viețile mai frumoase. Puțini sunt cei care știu, însă, cine este femeia care l-a cucerit pe William înainte ca acesta să o întâlnească pe cea care avea să-i devină soție.

Cine este femeia care l-a cucerit pe prințul William înainte de a o cunoaște pe Kate Middleton

Înainte de a o întâlni pe Kate Middleton, Prințul William a avut o altă relație. Există speculații conform cărora William a fost îndrăgostit până peste cap de o domnișoară pe nume Arabella Musgrave, potrivit biografului regal Katie Nicholl.

Arabella Musgrave

Se spune că Prințul William a avut o relație cu această femeie chiar înainte de a o întâlni pe Kate Middleton. Relația lor a fost una intensă, iar la un moment dat, viitorul monarh al Marii Britanii a luat în considerare serios ideea de a renunța la studii pentru a fi alături de Arabella Musgrave. Din nefericire, povestea lor a ajuns la final la fel de repede cum a început, iar drumurile lor au luat direcții diferite.

„La începerea facultății, William îi simțea lipsa Arabellei și chiar luase în calcul să renunțe la studii pentru a fi aproape de ea. Mai mult, el mergea în fiecare vineri acasa pentru weekend pentru a o vedea.

Lucrurile s-au schimbat însă după ce Prințul William a cunoscut-o pe Kate, ea fiind cea care l-a încurajat să mai dea o șansă Universității St Andrews”, a declarat Katie Nicholl, conform The Sun.

Printul William si sotia lui, KateIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

Prințul William trece prin momente dificile de când Kate a fost diagnosticată cu cancer

Membrii Casei Regale a Marii Britanii trec prin momente delicate după ce Kate Middleton și Regele Charles al III-lea au fost diagnosticați cu cancer. Prințul William a fost marcat de aceste vești teribile, iar un terapeut a explicat prin ce stări trece în prezent viitorul rege al Marii Britanii.

Monica Cwynar, terapeut, a afirmat pentru Business Insider că este extrem de dificil să te confrunți cu un diagnostic de cancer, mai ales atunci când este vorba despre doi membri ai familiei și trebuie să îți asumi și rolul de îngrijitor.

„Este o sarcină dificilă din punct de vedere emoțional și fizic să te confrunți cu vestea unui asemenea diagnostic”, a remarcat expertul, subliniind că stresul poate să se reflecte într-o varietate de moduri, cum ar fi „oboseala fizică, tensiune emoțională, izolare socială, anxietate, depresie și frustrare”. Terapeutul a subliniat că aceste emoții sunt firești și a oferit un sfat celor care se confruntă cu situații dureroase, similare cu cea a prințului William: „Este crucial să conștientizezi și să gestionezi aceste sentimente într-un mod sănătos.”

Sursă foto: Hepta – Profimedia

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton