Homepage  / Vedete străine

Cine este Farah Zeynep Abdullah, protagonista din „Vinovați de iubire”. Cum arată acum actrița din serialul  „În dragoste și în război”

Cine este Farah Zeynep Abdullah, protagonista din „Vinovați de iubire”. Cum arată acum actrița din serialul  „În dragoste și în război”
13

de Roxana Mirea,

Farah Zeynep Abdullah este protagonista noului serial turcesc „Vinovați de iubire”, care va începe în curând la Kanal D. Publicul din România a cunoscut-o pe actriță încă din anul 2014, când a jucat în serialul „Trădarea” și mai apoi în producția „În dragoste și în război”. Iată cine este Farah Zeynep Abdullah. 

Cine este Farah Zeynep Abdullah, din „Vinovați de iubire” 

Kanal D aduce, în curând, în faţa publicului o nouă producţie emoţionantă, „Vinovaţi de iubire” (titlul original – Masumlar Apartimani), în care dragostea şi puterea sa vindecătoare devin elemente centrale. Ei bine, avem de-a face cu o situație inedită pentru că serialul este deja difuzat de un alt post de televiziune. „Vinovaţi de iubire” se vede deja la TDC, dar sub un alt titlu, „Nevinovații”. Serialul turcesc a avut premiera pe 17 aprilie pe TDC. 

„Vinovaţi de iubire” are în distribuţie, în rolurile principale, doi îndrăgiți actori turci: Farah Zeynep Abdullah şi pe Birkan Sokullu, unul dintre cei mai carismatici tineri actori turci.  

Pe Farah Zeynep Abdullah (34 de ani) o știm din „În dragoste și în război”, la fel ca pe Birkan, dar și din „Trădarea”. De asemenea ea are un rol mic în producția de succes “O dragoste” (“Kızılcık Şerbeti”), difuzată în prezent de Kanal D. În episodul 41 ea apare în rolul Dilruba, prietena lui Nursema (Ceren Yalazoğlu Karakoç) din America. Farah poate fi urmărită și în două pelicule dramatice în online: prima “Visul fluturelui” (“The Butterfly’s Dream”/ “Kelebeğin Rüyası”), în care joacă cu Kıvanç Tatlıtuğ este la Nerflix, iar cea de-a doua, „Bihter”, la Amazon Prime. Pelicula „Bihter” are la bază romanul lui Halit Ziya Uşaklıgil, „Aşk-ı Memnu”, același care a inspirat serialul de succes „Iubire ascunsă” din 2008. În prezent frumoasa Farah se iubește cu un comediant, Yavuz Günal. 

Farah Zeynep Abdullah (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

Cele mai recente proiecte ale lui Farah Zeynep Abdullah 

Farah Zeynep Abdullah s-a născut în anul 1989, în Istanbul și a copilărit în districtul Beşiktaş din Istanbul. După ce a absolvit Liceul cu predare în limba franceză din Istanbul, Farah Zeynep Abdullah a plecat împreună cu părinții săi în Marea Britanie, după ce tatăl ei a fost detașat cu serviciul la Londra. Apoi, Farah s-a înscris la Facultatea de Teatru din cadrul Universității Kent, pe care însă a fost nevoită să o întrerupă, în anul 2010, deoarece a fost selectată în cadrul unui casting, să joace în serialul „Trădarea”, în rolul Aylin, potrivit kanald.ro. 

Două dintre cele mai recente proiecte în care a jucat îndrăgita actriță Farah Zeynep Abdullah sunt: producția “Vinovaţi de iubire”(2020-2021), în care această a jucat rolul principal Inci și serialul “O dragoste”, în care a interpretat rolul episodic Dilruba. 

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton