Homepage  / Vedete străine

Cine este Fadik Sevin Atasoy. Şengül din serialul „Totul pentru familia mea”, de pe Kanal D, a renunțat la avere. De ce a făcut acest gest

Cine este Fadik Sevin Atasoy. Şengül din serialul „Totul pentru familia mea”, de pe Kanal D, a renunțat la avere. De ce a făcut acest gest
4

de Andra Stana,

Fadik Sevin Atasoy este una dintre cele mai îndrăgite actrițe ale Turciei și cea care o interpretează pe Şengül, în serialul “Totul pentru familia mea”. Deși a crescut în lumea teatrului de elită a Turciei, fiind implicată în proiecte de teatru încă de la vârstă de patru ani, Fadik a decis să își împacheteze întreaga viață într-o valiză roșie și să plece în aventura americană. Iată detalii inedite despre actrița din serialul de la Kanal D.

Puțini știu că Fadik Sevin Atasoy este o persoană extrem de generoasă, aceasta a donat acum mai bine de 15 ani toate bunurile pe care le avea în Istanbul celor aflați în nevoie, alegând un stil de viață minimalist, trăind ani de zile în apartamente nemobilate din Berlin, New York, Roma, Edinburgh sau Los Angeles.

De altfel, artista glumește și spune că dacă ar fi să aleagă un nume cu care să se prezinte, acesta ar fi Newberistla, combinând orașele care și-au pus amprenta asupra dezvoltării sale că artist: New York, Berlin, Istanbul și Los Angeles.

Fadik Sevin Atasoy (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Cu toate că a crescut în lumea teatrului de elită a Turciei, Fadik Sevin Atasoy a luat viața de la început în urmă cu un deceniu. Cu toate acestea, drumul spre celebritate în Statele Unite nu a fost unul deloc ușor. A lucrat ani de zile ca instructor de yoga. De altfel, si sportul o ajută să își mențină tonusul,  mai ales că are un stil de viata extrem de activ.

De pe scenele din Istanbul la Broadway – drumul incredibil al actriței Fadik Sevin Atasoy

Fadik Sevin Atasoy este fiica celebrilor actori Emel Göksu și Sönmez Atasoy și a crescut practic pe scena de teatru pe care părinții săi au slujit-o zeci de ani. Din dorința de a fi cunoscută pentru talentul sau, Fadik Sevin Atasoy a decis să părăsească Ankara și să își construiască o carieră la Istanbul, fără a spune cine sunt părinții săi. De altfel,  aceasta a și jucat la începutul carierei alături de mama sa în serialul „Bizim Evin Halleri”, fără ca echipa de producție să știe că sunt mamă și fiica.  Cea care i-a dat viață a fost mereu aproape de ea, mai ales că a divorțat de tatăl actriței pe când această avea doar 6 ani.

Mama sa a transformat curtea casei într-o scenă de teatru pentru micuța Fadik Sevin Atasoy și prietenii de la școală și dădea spectacole special concepute pentru cei mici. Deși părinții săi au divorțat pe când ea avea doar șase ani, a menținut o relație apropiată cu ambii, fiind foarte apropiată și de fratele din partea tatălui biologic.

Pe frumoasa și talentata Fadik Sevin Atasoy o puteți urmări seară de seară, de luni până vineri, de la ora 20.00, în rolul ambitioasei Şengül în serialul „Totul pentru familia mea”, difuzat la  Kanal D.

Sursa foto: Kanal D

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton