Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Erika Isac. Artista a creat o adevărată controversă cu piesa „Macarena”

Cine este Erika Isac. Artista a creat o adevărată controversă cu piesa „Macarena”
8

de Redactia Tvmania

Erika Isac a creat o adevărată controversă în industria muzicală cu piesa sa intitulată „Macarena”, care a captat rapid atenția publicului și a urcat pe primul loc în topurile de tendințe de pe YouTube. Melodia a generat o serie de opinii contradictorii în mediul online, declanșând curiozitatea privind identitatea artistei. Iată cine este Erika Isac!

Cine este Erika Isac, artista care a creat o controversă în mediul online cu piesa „Macarena”

La doar 24 de ani, Erika Isac a reușit să se impună ca o figură centrală în lumea trapului feminin, atrăgând atenția prin numeroasele sale piese.

Erika a început să cânte încă de la vârsta de șase ani. Parcursul său în lumea muzicală, inclusiv participarea la emisiuni precum „X Factor”, „The Four” și „One True Singer”, i-a consolidat reputația ca artistă talentată și curajoasă, făcându-se remarcată încă de la o vârstă fragedă.

Erika 2Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

La emisiunea „X Factor”, Erika a reușit să ajungă până în etapa semifinalelor și a făcut parte din echipa lui Ștefan Bănică Jr. Debutul său muzical a fost marcat de hitul „Regreți”, realizat în colaborare cu Adi Istrate. Au urmat mai multe melodii de succes, însă cea mai recentă dintre ele a creat o adevărată controversă în mediul online.

„Macarena” , pe locul 2 în trendingul de pe Youtube

Cântăreața de trap, Erika Isac, a strâns deja 1,6 milioane de vizualizări pe YouTube și se află în prezent pe locul 2 în topul tendințelor, cu piesa sa „Macarena”, care prezintă versuri îndrăznețe și reprezintă o adaptare a hitului care a cucerit inimile ascultătorilor în anii ’90.

„Macarena” abordează, într-un fel curajos, tematica feministă și aduce în discuție temerile cu care se confruntă femeile atunci când se întâlnesc cu cineva, precum și atitudinea nepotrivită pe care o abordează anumiți indivizi atunci când interacționează cu femeile.

Erika Isac a colaborat cu artiști consacrați precum Marko Glass și Theo Rose în piesele „4 dimineața” și „Sugar”. Ea a fost implicată și în lansarea unui EP intitulat „11” alături de Adi Istrate, fostul său partener de viață. În plus, artista a impresionat audiența cu numeroase hituri, printre care „Ferrari” în colaborare cu Berechet, „Tap Tap”, „Femei” și „Tupeistă”, toate beneficiind de un succes notabil.

Sursă foto: Instagram Erika Isac

Citeșt și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton