Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Emi de la Power Couple. „Noaptea târziu” i-a adus celebritatea, iar la Asia Express și-a cerut iubita în căsătorie

Cine este Emi de la Power Couple. „Noaptea târziu” i-a adus celebritatea, iar la Asia Express și-a cerut iubita în căsătorie
5

de Cristina Țapu,

Emi și Mădălina sunt doi dintre concurenții care vor participa la emisiunea „Power Couple” care va debuta la Antena 1 pe 5 februarie. Cei doi s-au căsătorit anul trecut și formează un cuplu plin de energie și umor. Iată detaliile!

Cine este Emi de la „Power Couple”

Emi este un artist remarcabil în peisajul muzical din România și face parte din trupa Noaptea Târziu. Împreună cu Cucu și Cuza, cei trei au fondat echipa de comedie acum aproximativ opt ani, în perioada în care încă se aflau pe băncile facultății.

Emi și soția lui, Mădălina, participă la Power Couple România, de la Antena 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

Pe numele său real, Emanuel Popescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Mădălina, care i-a devenit soție în anul 2023.

Emanuel Popescu s-a născut în Târgu Jiu. Legătura sa cu Cuza își are originile încă din copilărie, iar cei doi au fost chiar colegi de bancă.

Legătura lor de prietenie este extrem de puternică, iar acest aspect a devenit evident în emisiunea Asia Express, unde au format o echipă excepțională.

Proiectul Noaptea Târziu le-a adus celebritatea celor trei prieteni, cu toate că Emi recunoaște că nu a avut nicio interacțiune anterioară cu lumea artistică înainte de a forma trupa care s-a bucurat de un succes fulminant în rândul publicului.

Emi de la Noaptea Târziu are 30 de ani și a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport, finalizând ulterior și Facultatea de Management. Succesul înregistrat cu proiectul Noaptea Târziu a schimbat complet perspectivele lui Emi.

„Pentru noi, diplomele sunt, aşa, de palmares. Nu cred că vom profesa vreodată în domeniile astea, pentru că noi, în ultimii 3-4 ani, ne-am specializat în online.Acum avem un studio de înregistrări complet echipat, avem patru camere cu care filmam videoclipurile, lavaliere, lumini. Încercăm să fim din ce în ce mai profesionişti”, povestea acesta, conform Libertatea.

Emi a cerut-o în căsătorie pe Mădălina în timpul emisiunii „Asia Express”

Emi și-a cerut iubita în căsătorie în timpul emisiunii Asia Express, iar cei doi s-au căsătorit în anul 2023, în cadrul unei ceremonii restrânse.

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile. Ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac.(…) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?’, au fost cuvintele, pline de emoție ale lui Emi.

Povestea de iubire dintre Emi și Mădălina a început pe rețelele de socializare. Mai exact, pe Instagram. Mădălina a fost cea care a apreciat o postare a comediantului. 

Relația dintre ei a evoluat cu pași repezi, deși recunoaște că debutul poveștii lor de iubire nu a fost unul lipsit de provocări. Mădălina a avut nevoie de timp pentru a accepta faptul că meseria lui Emi presupune numeroase ocazii de a socializa și multe zile petrecute departe de casă.

Emi consideră că participarea la acest concurs reprezintă o ocazie de a afla detalii necunoscute unul despre celălalt și de a-și aprofunda legătura pe care o au. 

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton