; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Eliza Georgescu si Cosmin Natanticu, concurenti Asia Express sezonul 4 2021 (1)

Cine este Eliza Georgescu, artista concurentă la „Asia Express” sezonul 4. „Ne va pune la încercare răbdarea și anduranţa”

05 June 2021

Eliza Georgescu este una dintre cei 18 concurenți de la „Asia Express'. În show-ul de la Antena 1, artista formează o echipă cu soțul ei, Cosmin Natanticu. Cei doi, care au plecat deja împreună pe „Drumul Împăraților', au acceptat imediat provocarea de a participa în sezonul 4 al emisiunii.

Eliza Georgescu, soția lui Cosmin Natanticu și partenera lui de la „Asia Express', sezonul cu numărul 4, este actriță și cântăreață. Ea a jucat în mai multe piese de teatru, dar și în seriale, scrie libertatea.ro.

„Ne-am făcut bagajele de 6 zile, ne-am certat în ultimele 3 zile ca să ne obișnuim cu treaba asta', a spus Eliza Georgescu într-un interviu la Antena Stars.

„Până acum nu am avut niciodată o astfel de vacanță și suntem amândoi foarte curioși cum o să fie.

 Vezi galeria foto >

Chiar dacă uneori apar și presiunile, acolo eu cred că o să mă înțeleg cu soțul meu și în acele momente mai dificile. La noi, certurile durează câteva secunde, după care ne împăcăm și începem să vorbim din nou. 

O să ne susținem unul pe altul și o să fie bine, asta pentru că noi doi suntem și vom fi o echipă', a mărturisit soția lui Cosmin Natanticu pentru playtech.ro.

Referitor la ce ar face cu marele premiu de la „Asia Express' 4, Cosmin Natanticu a spus că îi va împărți cu soția sa.

„Eu donez banii mei și o să-i dau Elizei', a spus Cosmin Natanticu.

Cei doi membri ai familiei Natanticu, „Asia Express' 4 este sinonimă cu „aventura vieții, depășirea limitelor, ieșirea din zona de confort și din ţară pentru că nu am mai călătorit de când a început pandemia. Ne va pune la încercare răbdarea și anduranţa. Ne-am propus să trăim pas cu pas această experienţă unică în stilul caracteristic Natanticilor, adică cu umor', a spus Eliza înainte de plecarea în Turcia.

Sursa foto: Instagram

 

Cine este Maria Speranța, concurentă în noul sezon „Asia Express' – „Drumul Împăraților' (Antena 1)

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare