Homepage  / Vedete străine

Cine este Don Gummer, fostul partener al lui Meryl Streep. S-au despărțit după o căsnicie de 45 de ani

Cine este Don Gummer, fostul partener al lui Meryl Streep. S-au despărțit după o căsnicie de 45 de ani
9

de Roxana Mirea,

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit și trăiesc vieți separate de mai bine de 6 ani, după o căsnicie de 45 de ani. Iată cine este Don Gummer, fostul partener de viață al celebrei actrițe Meryl Streep. 

Cine este Don Gummer, soțul lui Meryl Streep 

Meryl Streep și Don Gummer, care s-au cunoscut în 1978 și s-au căsătorit doar șase luni mai târziu, sunt despărțiți de aproape un deceniu. Aceștia au patru copii: Henry, Mamie, Grace și Louisa. Gummer și Streep nu au mai fost văzuți în public împreună de la gala premiilor Oscar 2018. Cu toate acestea, actrița din „Only Murders in the Building” încă poartă verigheta, potrivit People.

Don Gummer s-a născut în Louisville, Kentucky, în decembrie 1946, potrivit site-ului său. El este sculptor și a absolvit Școala Muzeului de Arte Frumoase din Boston, iar ulterior a obținut un masterat la Universitatea Yale. El creează sculpturi contemporane abstracte de mari dimensiuni și a avut în mod constant expoziții personale și de grup în galerii din întreaga lume din 1973. 

Cum s-au cunoscut Don Gummer și Meryl Streep

Streep și Gummer s-au cunoscut datorită fratelui actriței, în 1978. Ea era în doliu, la acea vreme, după moartea iubitului ei, actorul John Cazale. Cazale a fost și el actor, jucând în filme precum „The Godfather” și „The Deer Hunter”, ultimul său film și singura dată când el și Streep au împărțit ecranul. Cazale a murit de cancer pulmonar în martie 1978.  

John Cazale, în „Dog Day Afternoon” (1975)

După cum se arată în biografia scrisă de Michael Schulman, „Her Again: Becoming Meryl Streep”, actrița trebuia să se mute din apartamentul pe care îl împărțea cu John Cazale, așa că fratele ei a venit să o ajute și a adus și un prieten, pe Gummer. Streep a ajuns să închirieze apartamentul din New York al lui Don Gummer în timp ce acesta călătorea, iar ea filma pentru „Kramer vs. Kramer” – filmul care i-a adus primul Oscar. Streep și Gummer au devenit prieteni apropiați și au ținut legătura prin intermerdiul scrisorilor. Când el s-a întors în oraș, cei doi s-au îndrăgostit rapid. 

Doar șase luni mai târziu, Streep și Gummer s-au căsătorit la casa părinților ei din Connecticut, în septembrie 1978.  

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit, după 45 de ani de căsnicie. Trăiesc separat de 6 aniIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

Meryl Streep și Don Gummer au patru copii  

Streep și Gummer au patru copii: Henry Wolfe Gummer s-a născut în 1979, urmat de Mary Willa „Mamie” Gummer în 1983, Grace Gummer în 1986 și Louisa Jacobson Gummer în 1991. Copiii au crescut în mediul rural din Connecticut, departe de ochii publicului.  

Streep și Gummer au devenit bunici în 2019, când Mamie a născut un băiețel. Henry și soția sa, Tamryn Gummer, au dăruit apoi cuplului încă doi nepoți: pe Ida June, născută în 2020, și pe Quinn William, născut în 2022. Meryl Streep și Don Gummer au mai devenit bunici încă o dată atunci când Grace și soțul ei, Mark Ronson, au devenit părinții unei fetițe, la începutul anului 2023. 

Meryl Streep și Don Gummer s-au despărțit  

Meryl Streep și Don Gummer sunt despărțiți și trăiesc vieți separate, după 45 de ani de căsnicie. Într-o declarație pentru Page Six, un purtător de cuvânt al actriței laureate cu Oscar a declarat că ea și Gummer „sunt despărțiți de mai bine de șase ani”. Purtătorul de cuvânt a adăugat: „Și, deși vor ține mereu unul la celălalt, au ales să trăiască vieți separate.”  

Vestea șocantă vine chiar și după ce Streep a fost văzută purtând verigheta la Premiile Princesa de Asturias 2023, în Spania. Acestea fiind spuse, Meryl Streep și Don Gummer nu au mai fost văzuți împreună din 2018, de la Premiile Oscar. Streep și Gummer au împlinit 45 de ani de căsnicie pe 30 septembrie.  

Sursa Foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton