Homepage  / Televiziune

Cine este Deșteapta Pământului, care a ajuns direct în finala iUmor 2024. Cosmin Natanticu crede că ea va câștiga noul sezon. „Are o dezinvoltură extraordinară”

Cine este Deșteapta Pământului, care a ajuns direct în finala iUmor 2024. Cosmin Natanticu crede că ea va câștiga noul sezon. „Are o dezinvoltură extraordinară”
4

de Roxana Mirea,

„iUmor”, sezonul 17, a avut premiera sâmbătă, 7 septembrie 2024, la Antena 1, iar Cosmin Natanticu și-a folosit white card-ul și a ales primul finalist. Este vorba despre Deșteapta Pământului, care i-a impresionat pe jurați cu numărul ei.  

Deșteapta Pământului a ajuns direct în marea finală iUmor 

Cel de-al 17-lea sezon „iUmor – Nu e ce vezi la televizor” a avut premiera pe 7 septembrie, de la 20:00, la Antena 1 şi debutul a fost unul pe cât de savuros, pe atât de plin de surprize. Astfel, una dintre noutățile noului sezon este că fiecare jurat deține un white card cu ajutorul căruia poate trimite unul dintre concurenți direct în marea finală.  

În prima ediție a acestui sezon, Sorana Eșanu, autointitulată Deșteapta Pământului, a venit pe scena iUmor și „a dat de pământ” cu greșelile de exprimare ale oamenilor de pe platformele de social media: „Ce fac eu este să le explic oamenilor că greșesc. Toți greșim… mai puțin eu!”, așa și-a început tânăra momentul, iar jurații au savurat întregul număr: „Eu o cunosc de pe TikTok și m-am bucurat mult să o văd!”, a declarat Delia. 

Desteapta_Pamantului_iUmor_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 4

Copila asta este foarte deșteaptă, cu adevărat, și are o dezinvoltură extraordinară. De la glumă la glumă, mă surprindea tot mai plăcut!”, a mărturisit Cosmin Natanticu, care, la final, a decis să-i acorde concurentei white card-ul care a trimis-o direct în marea finală iUmor. 

Concurenţi din toate colţurile lumii se vor prezenta şi în acest sezon în faţa juraţilor iUmor și a telespectatorilor cu cele mai neaşteptate momente de umor, iar Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, și de data aceasta, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului. 

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton