Homepage  / Vedete româneşti

Cine este și cum arată noul iubit al Alexandrei Stan. Darcy Maxim are o afacere de succes și călătorește în întreaga lume

Cine este și cum arată noul iubit al Alexandrei Stan. Darcy Maxim are o afacere de succes și călătorește în întreaga lume
12

de Cristina Țapu,

A răsărit soarele și pe strada Alexandrei Stan. După ce a fost urmărită de ghinion în dragoste, artista zâmbește din nou pentru că a întâlnit un bărbat special. Iată cine este Darcy Maxim, noul iubit al cântăreței, și cu se ocupă acesta.

Cine este Darcy Maxim, noul iubit al Alexandrei Stan

Alexandra Stan și Darcy Maxim formează un cuplu de câteva luni, iar până în prezent au evitat să se afișeze împreună la evenimentele mondene. Cei doi au fost surprinși de mai multe ori pe străzile din București, seara și se pare că sunt de nedespărțit. Artista îl însoțește pe noul partener în străinătate, acolo unde Darcy Maxim se ocupă de afacerile pe care le deține.

Conform informațiilor furnizate de Cancan, Darcy Maxim este un antreprenor tânăr de origine belgiană. El se descrie ca fiind „Real estate guy”, ceea ce înseamnă că este implicat în vânzarea de proprietăți de lux în regiunea de pe coasta Spaniei, în zonele Valencia și Alicante. Recent, se pare că Alexandra Stan a petrecut câteva zile în zona Costa Blanca, unde tânărul desfășoară activități în domeniul imobiliar.

Artista dezvăluia în trecut că își dorește să-și întemeieze o familie după împlinirea vârstei de 35 de ani, deoarece până atunci intenționează să se concentreze mai mult pe cariera sa.

Alexandra Stan a avut parte de ghinion în dragoste

Alexandra Stan a traversat peripeții romantice tumultoase. A avut o relație cu fostul ei impresar, Marcel Prodan, însă aceasta s-a încheiat într-un mod extrem de neplăcut. Cu zece ani în urmă, artista a fost agresată fizic de către acesta și a ajuns pe patul de spital, după ce și-a solicitat plata pentru mai multe concerte.

alexandra stanIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 12

După alte relații trecătoare, în 2021, artista s-a căsătorit cu Emanuel Necatu, dar a decis să divorțeze după doar câteva luni. Ea a recunoscut că a luat decizia de a se căsători în grabă și că ar fi trebuit să aloce mai mult timp cunoașterii partenerului său înainte de a face pasul cel mare.

Vara trecută, Alexandra Stan a avut o relație de scurtă durată cu fotbalistul de la echipa națională, George Pușcaș. Cu toate acestea, a refuzat să confirme că ar forma un cuplu alături de sportiv și a ținut relația departe de privirile curioșilor.

Sursă foto: Instagram Alexandra Stan

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton