Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Daiana Anghel, concurenta de la „Power Couple România”. Cum arăta pe vremea în care era colega lui Mihai Bendeac

Cine este Daiana Anghel, concurenta de la „Power Couple România”. Cum arăta pe vremea în care era colega lui Mihai Bendeac
32

de Redactia Tvmania

Daiana Anghel și soțul ei, chef Sorin Gonțea, sunt câștigătorii „Power Couple România”, de la Antena 1. Daiana nu este străină de camerele de filmat pentru că a avut un parcurs interesant în lumea televiziunii. Iată cum arăta Daiana Anghel în perioada în care prezenta „Marele câştigător”, dar și atunci când era colega lui Mihai Bendeac în show-ul „În puii mei!”.  

Cine este Daiana Anghel. Care a fost parcursul ei la TV 

Daiana Anghel și chef Sorin Gonțea sunt câștigătorii „Power Couple România”, de la Antena 1. Dacă pentru Sorin a fost ceva nou să se afle în lumina reflectoarelor, Daiana este obișnuită cu camerele de filmat. Ea a avut un parcurs interesant în lumea televiziunii. 

Daiana Anghel a prezintat ştirile sportive de la sport.ro. Daiana a început să lucreze în televiziune din 2004, ca prezentatoare la Tele7Deva. La scurt timp a plecat la Antena 1 Deva, unde a fost reporter de ştiri şi avea propria ei emisiune, numită “Retrospectiva săptămânii”. Începutul anului 2005 o găseşte în Bucureşti la Antena 3, unde a prezentat ştirile sportive, iar în 2007 a prezentat ştirile la Sport.ro. La acea vreme, Daiana spunea că este pasionată de schi, urmat de înot, tenis şi patinaj. 

Daiana Anghel, pe coperta TVManiaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 32

În copilărie, Daiana Anghel a trecut cam pe la toate sporturile, „mai puţin karate, box sau alte sporturi de contact. Acum am rămas fidelă schiului, patinajului şi rolelor, iar, în funcţie de anotimp, practic şi înotul”. 

Daiana Anghel a făcut balet încă de la trei ani. „Câştigi graţie, delicateţe, un mers frumos, o ţinută elegantă a corpului, o mobilitate extraordinară, ca să nu mai vorbim de visul fiecărei fetiţe să fie o mică prinţesă – în “tutu”, chiar te simţi ca o prinţesă”, spunea ea.  

Concurenta de la „Power Couple România” a participat şi într-un sezon al emisiunii „Dansez pentru tine”, unde l-a avut ca partener pe Cabral. Cei doi au apărut ca invitaţi speciali. 

Daiana Anghel, la Premiile Tvmania 2013

Cum arăta Daiana Anghel când era colega lui Mihai Bendeac 

În toamna lui 2009, Daiana Anghel a devenit noua colegă a lui Mihai Bendeac în emisiunea „În puii mei!”, de la Antena 1.  

Deşi nu se gândea să se întoarcă în televiziune, fosta prezentatoare fusese convinsă de Morar şi Buzdugan să dea o probă pentru acest post. „Nimic nu e greu când eşti stăpân pe situaţie şi ştii ce ai de făcut”, ne-a spus ea, la vremea respectivă. „Va trebui să muncesc mai mult ca să-mi iasă treaba bine, dar sunt convinsă că, o dată intrată în horă, nu voi greşi paşii”.  

Daiana Anghel a fost colega lui Migai Bendeac, la „În puii mei”Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  4 / 32

În toamna lui 2010, Daiana prezintă varianta românească a reality-show-ului american „The Biggest Loser”. În producția „Marele câştigător”, 20 de concurenți, cu peste 120 kg, se străduiau să slăbească. Aceștia aveau doi antrenori care să-i motiveze. Rolul Daianei era să îi apropie pe concurenți de public.  

Daiana Anghel a prezentat „Marele câștigător”

Daiana Anghel s-a mutat de la Antena 1 la Kanal D 

În iunie 2011, Daiana Anghel a intrat în echipa Știrile Kanal D, înlocuind-o pe Simona Păstruleasa, care intrase în concediu de maternitate.  

„Am terminat cu contractele de la Antena 1: ei nu mai fac alt sezon la „Marele câştigător”, iar eu nu am vrut să mai revin la „În puii mei!”. Eram într-o perioadă în care chiar mă gândeam dacă să revin la ştiri sau nu – cu asta m-am lansat în televiziune – iar oferta celor de la Kanal D a venit la momentul potrivit”, ne-a dezvăluitl Daiana, la vremea respectivă. Aceasta ne-a mărturisit tot atunci că nu a închis definitiv partea cu divertismentul, orice propunere de emisiune „curată” fiind bine-venită. 

Daiana Anghel s-a mutat de la Antena 1 la Kanal DIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 32

Și după ani de zile, Daiana Anghel, care acum este beauty consultant cu o comunitate foarte puternică în social media, a revenit la Antena 1 și a decis să participe la „Power Couple România” împreună cu soțul ei.

Daiana Anghel și Sorin Gonțea, despre relația lor 

Căsătoriți civil din 2019, Daiana și Sorin și-au organizat nunta în 2021, amânând evenimentul cu un an, din cauza pandemiei. Firi puternice, impulsive și încăpățânate, recunosc că se mai contrează pe diferite subiecte, ducând discuția până-n pânzele albe.  

„Între noi lucrurile s-au construit în timp. Ne iubim foarte mult, dar a fost ceva ce s-a construit pas cu pas. Noi avem aproape 10 ani de când suntem împreună și încă sunt lucruri pe care nu le știm unul despre celălalt”, a declarat Daiana Anghel.

Sorin a oferit detalii despre cuplul lor și a subliniat că soția sa este o fire impulsivă, care se supără destul de rapid. În schimb, el este mai calculat, dar nu poate trece ușor peste divergențele care apar în relația lor. 

Ea se enervează mai repede, dar eu țin un pic mai mult supărarea”, a dezvăluit Sorin. 

Proba fetelor dă peste cap bugetul cuplurilor, la Power Couple România – 4 martie 2024  (6)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  22 / 32

Dacă pentru Daiana, televiziunea nu este un domeniu nou, pentru Sorin, partenerul ei de viață recunoscut grație talentului în bucătărie, care se descrie ca fiind comod și discret, participarea la o emisiune TV a fost o probă în sine. Dar puterea de convingere a soției sale și-a spus cuvântul, iar Sorin a acceptat să apară pe micul ecran și să participe la probele inedite pregătite de către producătorii emisiunii. 

Probele au fost foarte grele, din punctul meu de vedere. Eu am o mare problemă cu înălțimea, de aceea am fost provocată să-mi înfrunt cea mai mare teamă. A fost intens, emoționant, greu și foarte frumos. Ne-am depășit limitele și ne-am descoperit în situații în care niciun alt context nu ne-ar fi pus”, a subliniat Daiana.

Sursa Foto: arhivă TVMania, Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton