Homepage  / Televiziune

Cine este Cristian Ușurelu. Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu i-au oferit șorțul de aur la „MasterChef” 2024. „Ești cel mai puternic concurent pe care l-am avut până acum”

Cine este Cristian Ușurelu. Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu i-au oferit șorțul de aur la „MasterChef” 2024. „Ești cel mai puternic concurent pe care l-am avut până acum”
6

de Andra Stana,

Pasionații de gătit, entuziasmați și hotărâți să cucerească titlul MasterChef România și premiul de 75.000 de euro, s-au prezentat marți seară în fața celor trei chefi – Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Cele mai bune preparate au dus 8 concurenți în etapa următoare, iar unul dintre ei a reușit să obțină cel mai râvnit șorț.

Marți seară, Chef Sorin Bontea, Chef Florin Dumitrescu și Chef Cătălin Scărlătescu au acordat în unanimitate cel mai râvnit șorț din MasterChef România: șorțul de aur. Acesta îl plasează direct în top 20 cei mai buni concurenți ai acestui sezon pe Cristian Ușurelu, un programator IT care a reușit să îi impresioneze cu un preparat aparent banal: piept de pui cu legume.

Sorin Bontea, Florin Dumitrescu si Catalin Scarlatescu – MasterChef RomaniaIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

„Ești cel mai puternic concurent pe care l-am avut până acum la audiții. Nu am văzut pe nimeni care să te depășească și cred că nu va fi altcineva mult peste tine. Dacă tu gătești așa mereu, în maximum patru ani vei fi cel mai mare chef din România. Sper din suflet să câștigi emisiunea asta pentru că poți, pentru că meriți… Abia aștept să te văd peste patru ani cum rupi orașul acesta în două. Bravo! Felicitări!”, i-a spus Chef Florin Dumitrescu după ce i-a oferit șorțul.

Săptămâna viitoare, noi concurenți vor aduce pasiune și gust în farfurie pentru a-și demonstra abilitățile culinare. Câți dintre ei vor avansa în etapa următoare și vor primi șorțul MasterChef. Aflăm luni și marți, de la ora 20.30, la PRO TV. Episoadele sunt disponibile în avans pe VOYO.

Sursa foto: Instagram

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton