Homepage  / Televiziune

Cine este concurentul eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă aici”, 10 noiembrie 2022. „Mi-am împins limitele”

Cine este concurentul eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă aici”, 10 noiembrie 2022. „Mi-am împins limitele”
5

de Roxana Mirea,

O nouă ediție a emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă aici” a fost difuzată aseară, pe Pro TV. Un alt concurent a părăsit jungla din Republica Dominicană. Cei trei concurenți care s-au luptat să rămână în competiție au fost Radu Vlăduț, Cristi Mitrea și AMI. Iată cine este concurentul care a fost eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă aici”, aseară, 10 noiembrie 2022.

Concurentul eliminat de la „Sunt celebru, scoate-mă aici”, 10 noiembrie 2022

Vedetele continuă lupta pentru titlul de Regele sau Regina Junglei în cel mai intens reality show al momentului. Aseară, competiția s-a terminat pentru AMI, artista a părăsit jungla în urma unei probe pe care a pierdut-o.

Radu Vlăduț, Cristi Mitrea și AMI au fost cei trei concurenți care s-au luptat joi pentru un loc în show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici”. La proba de eliminare, cei trei au fost legați cu o cordelină elastică, iar în viteză au fost nevoiți să aducă, rând pe rând, 12 sfere de mari dimensiuni într-un spațiu delimitat. În urma probei, AMI a scos cel mai slab timp și a pierdut.

Eliminare-AMI-Sunt-celebru-scoate-ma-de-aici-4Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

„E greu să concurezi împotriva a doi băieți puternici, dar foarte frumos pe de-o parte. Zic că le-am făcut față cu brio, timpul meu a fost destul de apropiat. Sunt foarte încărcată pozitiv după experiența asta și chiar sunt fericită că am ajuns până aici. Sunt foarte mândră de mine că mi-am împins limitele, a fost cel mai frumos joc al minții pe care l-am jucat vreodată. A fost o onoare să fiu aici! Mi-am luat câte o lecție de la fiecare om din junglă și mă bucur că am învățat multe despre mine, despre oameni… E excelent! Merg foarte încărcată acasă și nu sunt absolut deloc tristă că plec. A fost un joc tare frumos!”, a spus AMI.

Săptămâna viitoare, marti și joi, de la ora 21:30, Anisia Gafton, Sali Levent, Radu Vlăduț, Giani Kiriță, Cristi Mitrea și Roxana Nemeș vor continua testul suprem în cel mai puternic experiment al momentului. Show-ul este disponibil în avans pe VOYO.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton