; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Jurati iUmor (1)

Cine este concurentul din a treia ediție „iUmor” (Antena 1), care ajunge în finală

04 March 2021

Preferata publicului și cea desemnată de voturi pentru a merge în finală, seara trecută, este Daria Ștefania, o elevă de 17 ani, a cărei viață s-a schimbat în urmă cu șapte ani, după o întâlnire cu Cheloo.

Daria a povestit că s-a întâlnit în avion cu juratul iUmor, iar acesta ar fi făcut o remarcă la adresa greutății considerabile a copilei. De atunci, Daria a început să aibă grijă de sănătatea și de greutatea sa, iar în plus, a început să scrie. Ca urmare, textul său a fost extrem de apreciat de Mihai Bendeac, Delia și Cheloo.


 

 

De fapt… a fost atât de bun încât lui Mihai Bendeac i-a fost greu să creadă că a fost scris de o adolescentă.

Textul tău a fost foarte bun. (…) Este în top trei texte pe care le-am auzit sezonul ăsta', a spus juratul.

Cel de-al zecelea sezon iUmor, continuă în fiecare miercuri, de la ora 20.30, la Antena 1, și se anunță cu totul neașteptat. De la concurenți, la invitați și momente speciale, jurații, dar și cei de acasă, vor avea de descoperit surprize la tot pasul. Delia, Cheloo și Mihai Bendeac vor juriza momentele pregătite de concurenți din toate colțurile lumii. Fiecare dintre cei trei jurați își exprimă opţiunea prin „Thumbs Up' pentru „DA' şi „Thumbs Down' pentru „NU', iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show. 

Mai mult, actorul Vlad Drăgulin va avea grijă să nu rateze niciun moment important din culise. serialul 'iMai Mult Umor', al cărui protagonist este, va însoți fiecare ediție de audiții din cel de-al zecelea sezon iUmor și va fi difuzat săptămânal, pe site-ul a1.ro. <'iMai Mult Umor' este povestea nevăzută din spatele produsului finit 'iUmor', este spectacolul din spatele spectacolului>, a spus Vlad Drăgulin. Actorul va urmări tot ce se întâmplă în culisele emisiunii iUmor prin ochii personajului Niros, un producător perfecționist, și nu se va teme să pună toate întrebările incomode, atât persoanelor din echipă, cât și juraților sau concurenților. 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare