Cine este Radu Dumitrescu, jurat în noul sezon „Masterchef” (Pro TV)
Radu Dumitrescu este obișnuit cu emisiunile de la tv. Și asta pentru că, de o vreme, el apare la TV Paprika. Cel mai recent proiect al său, emisiunea „Şi mai multă culoare în farfurie”, a fost filmat anul acesta în Ungaria. Show-ul de la TV Paprika are ca scop dărâmarea mitului potrivit căruia generația tânără urăște să gătească.
Anul trecut, Radu Dumitrescu a fost pe micile ecrane cu emisiunea „Culoare în farfurie”.
De la TV Paprika, la Pro TV
După proiectul de la TV Paprika, Radu Dumitrescu a ajuns în echipa Pro TV. Anul acesta, va fi și jurat „MasterChef”. Până să ajungă unul dintre bucătarii pe care îi putem urmări de pe canapelele de acasă, Chef Dumitrescu a lucrat într-o corporație și a fost chiar și director de bancă.
Totodată, noua vedetă Pro TV s-a luptat și cu probleme cu greutate. La un moment dat, cântărea 128 de kilograme. Într-un interviu pentru click.ro, Chef Dumitrescu a povestit despre viața sa.
„Provin de pe malul Dunării şi e o moştenire de familie să gătesc bine. Nu am o reţetă specială, multe din ele vin din copilărie. Norocul meu a fost că vin dintr-o familie de gurmanzi. La mine în familie se mânca mult, bunica din această cauză a şi murit, la 200 de kilograme. Şi eu am fost mai gras, am avut 128 de kilograme. Am slăbit cu sport şi regim. Am fost director de bancă şi după ce am plecat de acolo am mâncat, cerea organismul, era modul meu de refulare. Acum 15 ani, aveam puţin peste 30 de ani, am slăbit în 8 luni 40 de kilograme. Dietă, fără alcool, fără dulciuri, cu multă mişcare, atunci mi-am descoperit pasiunea pentru munte”, a declarat el.
Chef Radu Dumitrescu, primele declarații despre „MasterChef”
„Mă bucur să fac parte din proiectul MasterChef, alături de colegii mei. Am început filmările și deja am întâlnit câțiva oameni mișto, care își urmează pasiunea. Caut să descopăr persoane care nu se tem să fie inventive și să-și personalizeze farfuriile. Sigur că e important să știi să gătești, dar caracterul și personalitatea definesc un bun bucătar.
Caut gusturi perfecte, ingrediente simple – nu-mi plac complicațiile, iar, la final, farfuria trebuie să fie perfectă. „Less is more” pentru toată lumea… și pentru noi, ca jurați, și pentru ei, ca și concurenți. În bucătăria MasterChef, ajung doar cei care își depășesc limitele și fac față oricărei provocări sub presiune”, a zis Chef Radu Dumitrescu.
VEZI GALERIA FOTOPOZA 1 / 6
Sursa foto: Instagram
Citește și:
O mai recunoști? Uite cum arăta Ilinca Vandici acum 16 ani, la lansarea în televiziune!
George Buhnici, motivul sincer pentru care a renunțat la televiziune: „Eu nu mai aveam viitor!”
Cum arată azi și cu ce se ocupă Andrei Leonte. Primul câștigător „X Factor” nu mai vrea să apară la TV