Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Bogdan Albulescu din „Iubire cu parfum de lavandă”. A fost căsătorit cu o actriță celebră

Cine este Bogdan Albulescu din „Iubire cu parfum de lavandă”. A fost căsătorit cu o actriță celebră
7

de Roxana Mirea,

Bogdan Albulescu și Andreea Vasile formează un cuplu în „Iubire cu parfum de lavandă”, noul serial de la Antena 1. Cei doi actori îi interpretează pe Amalia şi Dinu Păun, două personaje importante în lumea satului din care fac parte. Bogdan Albulescu a cunoscut succesul odată cu serialul „Regina”, unde a fost protagonist. 

Cine este Bogdan Albulescu din „Iubire cu parfum de lavandă” 

Alături de Andreea Vasile, în „Iubire cu parfum de lavandă” telespectatorii îl vor putea urmări pe Bogdan Albulescu, cunoscut publicului din „Fructul Oprit”, „Aniela”, „State de România”, „Regina” sau „La bloc”. Absolvent al U.N.A.T.C. “I.L.Caragiale” din București, specializarea Arta Actorului, Bogdan a jucat şi în filme precum „Bucureşti, te iubesc”, „Ilegitim” sau „Madhouse”, dar şi în numeroase piese de teatru. În serialul de la Antena 1, Bogdan îl va interpreta pe Dinu Păun, patronul magazinului şi al barului din sat, locul unde se află cele mai importante lucruri din comunitate.   

Bogdan Albulescu_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Bogdan Albulescu a cunoscut succesul profesional odată cu rolul din „Regina”, unde a fost protagonist. El l-a interpretat pe Cosmin și a jucat alături de Diana Dumitrescu, cea care a interpretat-o pe Regina.  

Bogdan Albulescu a fost căsătorit cu Alina Grigore 

Bogdan Albulescu este foarte discret atunci când vine vorba de viața personală. Totuși, este cunoscut faptul că a fost căsătorit cu Alina Grigore, care este o mare regizoare.  

O văzusem prin scoală (n.r. – Alina a terminat Academia de Teatru și Film) și-mi plăcuse, însă nu am făcut nimic să o abordez. Apoi, ne-am întâlnit de două ori, mai întăi la un examen de regie, după care la spectacolul ei de licență, „Trilogia belgrădeană. Am simțit că trebuie să fac o mutare, așa că am chemat-o la un pahar de vin la mine acasă și nu a mai plecat”, povestea Bogdan Albulescu, într-un interviu din 2008 pentru Revista VIVA!, despre modul în care a cunoscut-o pe Alina.   

Totuși, nu a fost să fie și Bogdan Albulescu și Alina Grigore au divorțat.  

Bogdan Albulescu, despre rolul din „Iubire cu parfum de lavandă” 

Bogdan Albulescu este fericit că are șansa să joace în serialul „Iubire cu parfum de lavandă”. Actorul spune că îi era dor de repetițiile și propragul pe care le implică un serial.  

Mai întâi m-a sunat directorul de casting Domnica Cârciumaru, o veche prietenă și cel mai tare director de casting din România. Deși cele mai multe probe se dau în cerc restrâns de persoane, de data asta a fost diferit, pentru că am intrat și m-am trezit înconjurat. Doamna Ruxandra Ion venise la casting cu toată echipa. Ne revedem după ceva ani, dar mulți dintre prietenii mei erau acolo. Era ca și cum mă așteptau. Și apoi am descoperit că partenera mea urma să fie Andreea Vasile cu care mai lucrasem si de care ma leagă forte multe lucruri. E o actriță excepțională cu o minte brici cu puterea unui dragon și sensibilitatea unui copil. Semnele, cum ziceam. Și-mi era și foarte dor de serial; de repetiții, de program, de implicare. Așa că, da. Sunt Dinu, în “Iubire cu parfum de lavandă”. Soț, tatăl a doi copii, proprietar de bar in Podișor ocupat până peste cap cu afacerea și mai nou bântuit de secrete pe care le credea uitate și îngropate. Furtuna perfecta ce așteaptă să se întâmple!”, mai spune Bogdan. 

Citește și:

 

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton