Homepage  / Televiziune

Cine este Beatrice Albu, finalistă iUmor 2024, sezonul 17. Cătălin Bordea și-a folosit wild card-ul

Cine este Beatrice Albu, finalistă iUmor 2024, sezonul 17. Cătălin Bordea și-a folosit wild card-ul
5

de Redactia Tvmania,

Episodul șase al emisiunii iUmor, difuzat sâmbătă seară de la ora 20:00, a adus cel de-al treilea finalist al acestui sezon. Cătălin Bordea și-a folosit wild card-ul, alegând-o pe Beatrice Albu ca fiind cel de-al treilea finalist din sezonul 17.

În cel de-al șaselea episod al emisiunii iUmor, Beatrice Albu a urcat pe scenă îmbrăcată sumar, interpretând rolul unei profesoare de istorie. Numărul său l-a impresionat atât de mult pe Cătălin Bordea încât acesta a decis să folosească wild card-ul și să o trimită direct în marea finală.

Fosta jucătoare de handbal profesionist i-a surprins pe toți cei prezenți în sală cu un moment de neuitat, oferind un show complet. La final, Cătălin Bordea a urcat pe scenă și i-a mărturisit: „Eu nu oblig pe nimeni să meargă în finală, așa că o să-ți fac o cerință: Beatrice, vrei să fii cu mine în finală? Am un wild card. Pot să îl folosesc pe tine. Îmi permiți?”, a întrebat-o acesta.

Beatrice_Albu_iUmor_3Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 5

E pe bune? Sigur!”, a răspuns concurenta, vizibil emoționată de gestul juratului.

În acest sezon, concurenți din toate colțurile lumii se vor prezenta în fața juraților iUmor și a telespectatorilor cu momente neașteptate de umor. Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo vor porni, din nou, în căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului.

iUmor, singura emisiune TV din România cu peste 2,6 milioane de abonați pe canalul său de YouTube, aduce la Antena 1, începând din 7 septembrie, cel mai captivant spectacol, oferind momente pentru toate gusturile.

Sursa foto: Antena 1

Citește și:

Cel mai nou VIDEO
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton