Homepage  / Vedete româneşti

Cine este BBoy Nana de la Românii au talent 2024. Mihai Bobonete a apăsat butorul auriu și l-a trimis direct în semifinală

Cine este BBoy Nana de la Românii au talent 2024. Mihai Bobonete a apăsat butorul auriu și l-a trimis direct în semifinală
7

de Roxana Mirea,

Prima ediție a show-ului „Românii au talent 2024”, sezonul 14, a fost una plină de surprize și emoții. Andi Moisescu și Mihai Bobonete au apăsat pe butoanele aurii. Astfel, doi concurenți au locul asigurat în semifinală. Iată cine este BBoy Nana, puștiul care a primit Golden Buzz de la Mihai Bobonete, la Românii au talent 2024. 

Cine este BBoy Nana, Golden Buzz-ul lui Mihai Bobonete, de la Românii au talent 2024 

 Prima ediție „Românii au talent 2024”, sezonul 14, a fost difuzată vineri, 9 februarie 2024.  

Nu mai simțeam nicio durere. Mi s-au dus toate greutățile pe care le-am simțit în viața asta”, a simțit să spună Emanuel Barica, după ce talentul lui la desen l-a calificat direct în semifinale. După un moment absolut surprinzător, Andi Moisescu nu a stat mult pe gânduri și a apăsat butonul auriu: „Ceea ce am văzut aici este exact neașteptatul după care tânjesc de fiecare dată când vin într-un nou sezon. Ai pus în aceeași ecuație viață, poveste, desen, suferință, dragoste, mii de chipuri”. 

Tot cu un buton auriu a plecat și simpaticul puști dansator, BBoy Nana, venit tocmai din Taiwan pentru a demonstra că la orice vârstă poți face un spectacol ireal. Mihai Bobonete l-a recompensat și îl vom revedea direct în semifinala live. 

Nana spune că ceea ce face el nu este neapărat un talent, ci în spatele performance-ului lui se află foarte mult exercițiu. Puștiul exersează între 5 și 8 ore pe zi. Nana i-a urmărit pe cei mai buni în domeniu, însă nu a urmat cursuri, ci a repetat foarte mult acasă. Deși îi place ceea ce face, recunoaște că și-ar dori să aibă mai mult timp pentru jocuri video, potrivit protv.ro. 

Cine este BBoy Nana de la Românii au talent 2024. Mihai Bobonete a apăsat butorul auriu și l-a trimis direct în semifinală (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Mihai Bobonete, extrem de impresionat de BBoy Nana 

Ești foarte bun și îmi e teamă că risc să nu te mai văd prea curând pe scena asta, iar momentul tău a fost unul unic de-a dreptul. La 8 ani să vii și să faci ce ai făcut tu. Să ne lași cu gura căscată și … tăcere după ce ai terminat. Și pentru că vreau să fiu sigur că mă mai întâlnesc cu tine și pentru că ești un fenomen…”, a spus Mihai Bobonete care a apăsat butonul de Golden Buzz. 

Concurenții care au impresionat juriul și au primit din partea acestora 3 sau 4 DA sunt: Ravi și Pintu, Andrei Burton și Gabi Orban, Eduard Anghelescu, Ansamblul de dans popular Izvorașul, Duo pile ou face, Alex Mocanu, Tom Wouda, Cristian Ciaușu, Maria Clara Postelnicu, Aleksandr Batuev, Medeea Caplea și Deadly Games. 

Sursa Foto: Pro TV, captură de ecran

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton