Homepage  / Vedete străine

Cine este Barış Kılıç, interpretul lui Ömer din serialul „O dragoste” de la Kanal D. Actorul a avut o copilărie dificilă

Cine este Barış Kılıç, interpretul lui Ömer din serialul „O dragoste” de la Kanal D. Actorul a avut o copilărie dificilă
3

de Anda Dincă,

Deși a absolvit Facultatea de Economie și a facut un master în administrarea afacerilor, actorul în vârstă de 46 de ani Barış Kılıç a fost mereu atras de actorie. Și-a făcut debutul în televiziune în 2004, cu un rol în serialul „Bütün Çocuklarım”, iar pe micile ecrane de la noi a fost văzut în „Lupta rozelor”, „Feriha” și „Prețul fericirii”.

În prezent, el poate fi urmărit la Kanal D în serialul de succes „O dragoste” („Kızılcık Şerbeti”), în care joacă rolurile a doi bărbați gemeni: Ömer și Bekir, acesta din urmă apărând doar 3 episoade în sezonul al doilea.

Barış Kılıç: „Căsătoria mi-a adus noroc”

Dacă în serial se îndrăgostește de personajul jucat de Evrim Alasya (Kıvılcım), în realitate Barış este căsătorit din 2007 cu Ayşegül Özay, o fostă colegă de facultate cu care are doi băieți.

„După ce ne-am întâlnit eu și soția mea, nici eu nu am intervenit în viața ei, în intimitatea ei, nici ea nu a făcut acest lucru. Știam că dacă acest lucru crește ne vom pierde unul pe celălalt. Prin urmare, am spus să continuăm să fim un cuplu atâta timp cât ne dorim să fim împreună, suntem fericiți și suntem buni unul pentru celălalt. Au fost suișuri și coborâșuri pe parcurs, toți suntem oameni. După părerea mea, infidelitatea în căsătorie nu este doar un reflex a-ți înșela partenerul cu o altă persoană.

actor o dragosteIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 3

A gândi urât despre partenerul sau partenera ta este o formă și mai urâtă de a înșela. Așa că am ales sinceritatea și să nu ne copleșim unul pe celălalt. Căsătoria mi-a adus noroc. După ce m-am căsătorit, cariera mea a crescut. Oamenii obișnuiau să spună: „Dacă te căsătorești, cariera ta s-a încheiat”, dar pentru mine a fost exact opusul”, a povestit actorul celor de la hurriyet.com.tr.

Actorul a avut o copilărie dificilă

Barış are în prezent o carieră care îi aduce satisfacții și o familie frumoasă, însă își amintește că în copilărie nu a avut condiții de trai prea bune: „Tatăl meu era profesor, mama casnică, iar noi eram trei frați la părinți. Locuiam într-o casă din cărămidă, aveam animalele noastre. Am văzut sărăcie, obișnuiam să împărțim o bucată de pâine acasă. Dar eram fericiți. Acele emoții pure gravate în memoria mea sunt la fel de proaspete ca ieri”.

Cât privește producția „O dragoste”, ajunsă în Turcia la sezonul al doilea, el a declarat, citat de dizidoktoru.com.: „Nu mă așteptam ca acest proiect să trezească atâta interes din partea publicului. Povestea reală, care se referă la oameni din toate categoriile sociale, și originalitatea scenariului sunt cele care au atras”.

Sursă foto: Instagram Barış Kılıç

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton