Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Andreea Vasile din „Iubire cu parfum de lavandă”. Actrița, care este soția lui Tudor Giurgiu, a fost logodită cu un actor celebru

Cine este Andreea Vasile din „Iubire cu parfum de lavandă”. Actrița, care este soția lui Tudor Giurgiu, a fost logodită cu un actor celebru
18

de Roxana Mirea,

Andreea Vasile şi Bogdan Albulescu formează un cuplu în „Iubire cu parfum de lavandă”, cel mai nou serial original de la Antena 1. Andreea şi Bogdan îi vor interpreta pe Amalia şi Dinu Păun, două personaje importante în lumea satului din care fac parte. Andreea Vasile este o actriță cunoscută mai ales pentru rolul ei din serialul „Umbre”, dar și pentru rolul din filmul „Ramon”. Iată detalii despre viața profesională și personală a actriței Andreea Vasile.  

Cine este Andreea Vasile din „Iubire cu parfum de lavandă” 

Andreea Vasile şi Bogdan Albulescu formează un cuplu în „Iubire cu parfum de lavandă”, cel mai nou serial original semnat Ruxandra Ion şi produs de Dream Film Production pentru Antena 1. În producţia care aduce în prim plan o poveste originală de iubire, între doi oameni maturi, prinşi între două lumi complet diferite, Andreea şi Bogdan îi vor interpreta pe Amalia şi Dinu Păun, două personaje importante în lumea satului din care fac parte.   

Andreea Vasile si Bogdan Albulescu_1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 18

Absolventă a U.N.A.T.C. „I. L. Caragiale” din Bucureşti, promoţia 2008, Andreea Vasile a interpretat numeroase roluri în teatru, filme şi seriale precum: „Umbre” de la HBO, „La urgenţă”, „Luna Verde”, „De ce eu?”, „Fixeur”, „Deschide ochii”, „Apostolul Bologa” sau „Nişte fete”. De asemenea, ea a interpretat-o pe Sonia în filmul „Ramon” al lui Pavel Bartoș. În „Iubire cu parfum de lavandă”, Andreea o va interpreta pe Amalia Păun, învăţătoarea satului şi prietenă din copilărie cu Anda (Michaela Prosan).   

Andreea Vasile, protagonista filmului Ramon, despre momentul în care Poliția a apărut la filmăriIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  5 / 18

Andreea Vasile s-a lansat la „Big Brother” 

Andreea Vasile a participat la primul sezon al emisiunii concurs „Big Brother”, unde a ajuns în finală. A fost acolo slăbiciunea lui Ernest. În România au existat două sezoane ale emisiunii Big Brother, în 2003 și 2004, acestea fiind transmise pe Prima TV. 

După acest concurs, Andreea Vasile a avut o emisiune la Atomic TV, numită „Ya baby”, despre viața de noapte din cluburile bucureștene. 

Andreea Vasile a fost logodnica lui Mihai Bendeac 

Într-o perioadă, Andreea Vasile a jucat alături de Mihai Bendeac. Cei doi au trăit o poveste de dragoste și chiar au avut parte de o logodnă neîmplinită. Relația dintre Mihai Bendeac și Andreea s-a încheiat cu mai mulți ani în urmă, iar acum ea a cunoscut fericirea în brațele regizorului Tudor Giurgiu. Andreea Vasile și Tudor Giurgiu au împreună un băiețel pe nume Alexandru Mihai. 

Tudor Giurgiu s-a căsătorit religios cu Andreea Vasile, sâmbătă, 17 septembrie 2022. 

Tudor Giurgiu s-a căsătorit religios cu Andreea Vasile (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  11 / 18

„Rar scriu despre fostele mele relaţii și, mai ales, când la mijloc este cea mai lungă relaţie din viaţa mea, logodna cu Andreea Vasile. Ar fi putut să devină, profitând de uriașul val de notorietate la momentul ăla, vreo Daniela Crudu. Dar, într-un mod atât de firesc, ea și-a urmat cu modestie munca. (…)  

Andreea gătea (nu cred că mai făcuse asta vreodată), îl scotea pe frate-meu în parc, repeta cu colegii, filma pentru film și nu știu când le făcea pe toate astea. Și-n tot acest timp, acumula, acumula multă cultură, teatru. Devenise obsedată de profesia ei. Andreea e exemplul clasic de femeie care ar fi putut avea totul și a ales miracolul”, scria Mihai Bendeac pe blogul personal în 2011. 

Andreea Vasile despre rolul din „Iubire cu parfum de lavandă” 

Andreea Vasile este foarte încantată de rolul ei din „Iubire cu parfum de lavandă”. 

Am afirmat dintotdeauna că cele mai interesante personaje sunt cele care n-au o singură dimensiune. Şi exact aşa am simţit personajul meu de la primele episoade. Un personaj care devine catalizator pentru propria-i viaţă, cât şi pentru a celor din jurul său. Un foarte bun observator al vieţii şi al oamenilor din jur, fără, însă, să rămână un contemplator, ci mai degrabă un personaj care acţionează constant. Un personaj care atunci când se bucură o face cu toată fiinţa, atunci când plânge, pare că o lume întreagă se prăbuşeşte, un personaj care e cât o poveste în sine sau ca viaţa însăşi!”, a dezvăluit Andreea Vasile, despre rolul său în producţia Iubire cu parfum de lavandă.

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton