Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Andreea Samson, partenera Ancăi Țurcașiu în emisiunea „Asia Express”. Munca sa a ajuns să fie cunoscută la Cannes

Cine este Andreea Samson, partenera Ancăi Țurcașiu în emisiunea „Asia Express”. Munca sa a ajuns să fie cunoscută la Cannes
9

de Cristina Țapu,

Anca Țurcașiu va participa la noul sezon al emisiunii Asia Express alături de prietena și colega sa de breaslă, Andreea Samson. Anca este una dintre cele mai iubite și versatile actrițe din România, iar numele său nu mai are nevoie de o prezentare. Numele Andreei Samson nu este, însă, la fel de cunoscut telespectatorilor. Iată cine este partenera Ancăi!

Cine este Andreea Samson, partenera Ancăi Țurcașiu de la Asia Express

Andreea Samson are 42 de ani, este originară din Brașov și a studiat teatrul în orașul natal. Mai târziu, partenera Ancăi Țurcașiu s-a mutat în București, unde s-a înscris la UNATC și a fost admisă în clasa maestrului Gelu Colceag. Într-un interviu recent, Andreea Samson a dezvăluit că a avut o pasiune pentru teatru și film încă de la vârsta de 10 ani.

Din 3 septembrie ne vedem în cinema. Pup-o, mă 2 @pupoma, în sfârșit!!!Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 9

În perioada facultății, concurenta din Asia Express 2024 a explorat toate aspectele actoriei, inclusiv improvizația, sub îndrumarea profesorului Vlad Massaci. Andreea Samson a absolvit în 2005 și a început apoi să evolueze cu pași mari în cariera sa. A colaborat cu regretatul regizor Cristian Nemescu la două producții premiate la Cannes.

Andreea Samson a jucat în Mondenii

De asemenea, colega Ancăi Țurcașiu din Asia Express a interpretat numetoase personaje pe scenele teatrelor, în producții cinematografice și în seriale de televiziune.

Andreea Samson a avut o apariție remarcabilă în „Mondenii” și „Atletico Textila”. De asemenea, a interpretat roluri în câteva filme de succes, printre care se numără „Pechinezul”,„Lord”, „California Dreamin” și „Marilena de la P7″.

În show-ul Asia Express, fără telefon, cu doar un dolar pe zi, concurenții vor trebui să ajungă din Thailanda până în Bali, destinația marii finale a sezonului șapte. Drumul pe care îl vor parcurge va avea peste 7000 de kilometri, fiind pentru prima oară când se va întinde pe durata a 11 etape, cu una în plus față de sezoanele trecute.

Sursă foto: Instagram Andreea Samson

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton