Homepage  / Televiziune

Cine este Anca Munteanu de la „Power Couple România”. Cu ce se ocupă soția lui DOC

Cine este Anca Munteanu de la „Power Couple România”. Cu ce se ocupă soția lui DOC
13

de Cristina Țapu,

Emisiunea „Power Couple” va reveni la Antena 1 cu un nou sezon care promite să aducă zâmbetele pe chipurile telespectatorilor. Între cuplurile care își vor testa relația se numără și cel format dintre cântărețul DOC și soția acestuia, Anca Munteanu.

Cine este Anca Munteanu de la „Power Couple România”, sezonul al doilea

DOC se numără printre cei mai apreciați artiști de muzică rap din România, iar numele său nu mai are nevoie de prezentare. El este căsătorit de ani întregi cu Anca Munteanu, o persoană discretă, care până acum a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor. Iată că Anca a acceptat să participe la Power Couple alături de soțul său, iar telespectatorii vor avea ocazia de a vedea cum se descurcă în situațiile-limită.

anca 1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 13

În iunie 2019, DOC și Anca Munteanu s-au căsătorit civil. Cei doi au avut parte de o nuntă atipică. Artistul a spus marele „DA” în pantaloni scurți și adidași, iar soția lui a îmbrăcat o salopetă care i-a scos în evidență trupul tras ca prin inel.

DOC și Anca Munteanu s-au cunoscut în urmă cu aproximativ 17 ani, însă povestea de iubire dintre ei s-a dezvoltat treptat. În timp ce DOC activează în industria muzicală, Anca a preferat un loc de muncă complet diferit față de cel al partenerului său de viață. De aproape un deceniu, Anca lucrează ca manager de recurtarea la o companie de IT.

„Eu sunt manager pe recrutare la o companie de IT. Lucrez în recrutare de peste 10 ani. Viața mea profesională nu a suferit schimbări odată cu relația noastră”, a declarat partenera lui DOC, conform Fanatik.

„Ne-am cunoscut acum aproximativ 17 ani. Am lucrat împreuna în cazino, chiar el mi-a fost profesor la școala de crupieri. A fost și atunci o chimie între noi, însă care s-a bazat pe prietenie, nimic mai mult, el fiind la momentul respectiv într-o relație. Pot spune că atunci m-a cucerit și am rămas cucerită, chiar dacă nu ne-am mai văzut o perioada de 10 ani după.

Cel mai mult la el am apreciat pasiunea, pasiunea pentru viață aș putea spune…. Despre orice vorbea, și un lucru extrem de banal, avea o forță și o implicare cum n-am mai văzut. Munca la cazino, discuțiile, muzica, totul era făcut cu foarte multă energie. Mi s-a părut că ne potrivim perfect din punctul asta de vedere. Și da, discursurile le aud și acasă, o bucurie, nu-i așa?”, a povestit Anca, conform sursei menționată anterior.

Power Couple România revine cu sezonul al doilea la Antena 1

Emisiunea „Power Couple România” revine cu sezonul 2 la Antena 1, după cum a anunțat producătorul Dori Media Group (DMG) la MIPTV, care este un târg de formate TV care a avut loc la Cannes recent. 

Power Couple, care a fost creat de Abot Hameiri, a fost reînnoit în Germania, România, Ungaria, Croația și Solvenia pentru sezoane suplimentare. În plus, show-ul se va extinde în noi teritorii, fiind adaptat de Banijay Nordic în Suedia, Danemarca, Finlanda și Norvegia. După un debut puternic în România, emisiunea se va întoarce pentru un al doilea sezon la Antena, potrivit todotvnews.com. 

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton