Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Ana Porgras de la „Survivor All Stars”. A scris istorie în gimnastică, însă astăzi a lăsat totul în urmă. Cu ce se ocupă

Cine este Ana Porgras de la „Survivor All Stars”. A scris istorie în gimnastică, însă astăzi a lăsat totul în urmă. Cu ce se ocupă
8

de Cristina Țapu,

Ana Porgras, fosta campioană mondială la gimnastică, a fost una dintre celebritățile care au participat la „Survivor România” 2021. Acum, bruneta este pregătită să revină în Republica Dominicană, fiind una dintre curajoasele care au acceptat provocarea „Survivor All Stars”. Iată cine este Ana Porgras și cu ce se ocupă în viața de zi cu zi după ce a renunțat la sportul care a consacrat-o.

Ana Porgras a scris istorie în gimnastica din România

Ana Porgras s-a afirmat ca una dintre gimnastele de succes, descoperindu-și pasiunea pentru sport încă din copilărie. Părinții săi au depus eforturi considerabile pentru a-i susține cariera în acest domeniu, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

Ana Porgras, despre participarea la Survivor All Stars  (2)Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În 2010, Ana Porgras a cucerit medalia de aur la bârnă la Campionatul Mondial de Gimnastică Artistică. Performanțele sale includ și o medalie de bronz la paralele inegale în 2009, precum și o medalie de bronz cu echipa la Campionatele Europene de la Birmingham în 2010.

După retragerea din domeniul sportiv, Ana Porgras a trecut printr-o perioadă dificilă. A avut nevoie de timp pentru a se redescoperi și a decis să își îndrepte atenția către un nou domeniu, cel al cosmeticii. Astfel, fosta gimnastă s-a specializat ca manichiuristă în Brașov.

Cu ce se ocupă Ana Porgras de când a renunțat la gimnastică

„Eram complet derutată, parcă veneam de pe altă planetă. Nu știam încotro să apuc, fiindcă nu mă pricepeam la absolut nimic în afară de gimnastică, de care nu voiam să mai aud, măcar o perioadă. Trăiam un sentiment de inutilitate. Mă tot întrebam ce să fac cu viața mea și așa am ajuns să mă îndrept spre cosmetică, fiindcă e un domeniu care m-a atras dintotdeauna.

Fac tot ce ține de unghiuțue: cu gel, semipermante. Exclusiv pentru femei. E o pasiune! Ideea e că nu o fac pentru bani în mod special! Este o activitate care mă calmează, mă liniștește. După ce m-am retras, am fost o perioadă în Brașov. Sora mea era deja acolo și veneam în vizită tot timpul. M-am îndrăgostit de orașul asta. Mi se pare cel mai frumos oraș din România”, povestea Ana Porgras.

Conform informațiilor furnizate de Cancan.ro, se pare că producătorii „Survivor România All Stars” au planificat să recompenseze participanții cu sume între 3.000 și 5.000 de euro pentru fiecare săptămână petrecută în mediul ostil al junglei.

Cine sunt cei 10 Faimoși de la Survivor All Stars 2024

Din echipa Faimoșilor vor face parte în acest an: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Cine sunt cei 10 Războinici de la Survivor All Stars 2024

Din tabăra Războinicilor, se vor alătura competiției: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Sursă foto: Instagram Ana Porgras

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton