Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu. Povestea lor de iubire a început acum 15 ani, la TVR

Cine este Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu. Povestea lor de iubire a început acum 15 ani, la TVR
11

de Redactia Tvmania

Horia Brenciu nu mai are nevoie de vreo prezentare. Concertele sale umplu săli întregi, iar energia sa debordantă i-a adus un număr impresionant de fani. Cine este femeia care îi stă alături lui Horia în viața de zi cu zi? Alice Dumitrescu este o prezență discretă și o profesionistă desăvârșită.

Cine este Alice Dumitrescu, soția lui Horia Brenciu

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu sunt căsătoriți din anul 2014 și împreună cresc patru copii frumoși. Povestea lor de dragoste a început în sediul TVR, iar de-a lungul timpului au fost nevoiți să depășească obstacole serioase. Nimic nu este, însă, imposibil atunci când există respect și înțelegere.

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează un cuplu de peste 15 ani, însă au devenit soț și soție abia în anul 2014. S-au cunoscut în 1995, la sediul TVR, unde erau colegi de breaslă, iar prietenia lor s-a transformat treptat într-o poveste de dragoste.

Cum s-au cunoscut Alice Dumitrescu și Horia Brenciu

Alice Dumitrescu a apărut o perioadă pe micile ecrane, în calitate de prezentatoare TV, apoi a decis să-și continue cariera în spatele camerelor de filmat și s-a concentrat asupra părții de producție.

Alice Dumitrescu a povestit cum l-a cunoscut pe Horia Brenciu și cum a debutat povestea lor de dragoste care durează până în ziua de astăzi.

Horia BrenciuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 11

„Pe Horia l-am cunoscut în 1995, la TVR. Eram cu fiică-mea (Andreea) şi l-am rugat să-i ţină o predică (e punctul lui forte) în legătură cu rosul unghiilor. N-a ajutat la nimic, însă ne-a impresionat pe amândouă puterea lui de convingere. L-am iubit din prima clipă, dar eu, fiind muuult mai mare decât el, nu am luat în calcul o altfel de relaţie. Mă uitam la el şi nu-mi venea să cred cât de energetic, pozitiv, minunat este. Mă surprind şi acum gândind acelaşi lucru”, povestea Alice, conform revistei Viva!

Cum este Horia Brenciu în rolul de tată

Inițial cei doi au fost prieteni, iar treptat relația lor de amiciție s-a transformat în ceva mai mult. Ei sunt în prezenți părinții a patru copii, dintre care unul adoptat. Alice are numai cuvinte de laudă despre cel care îi este partener.

Producătoarea susține că există o diferență imensă între Horia de la concerte, și Horia, cel de acasă. Dacă în fața publicului este energic și plin de voioșie, acasă el scoate la iveală latura lui echilibrată, gânditoare. Horia este un bărbat sensibil, implicat și un tată de nota zece, declară Alice.

„Am fost prieteni mulţi ani şi am găsit umărul lui gata tot timpul pentru nişte lacrimi din iubire, profesie, copii ş.a.m.d. Acum nu mai plâng pe umărul lui, dar de multe ori râd cu lacrimi. La concerte e exploziv, n-are limite, nu are bariere, nu există ceva ce nu şi-ar da voie să facă. Acasă e controlat, gândeşte mult, analizează situaţii, încearcă să nu rănească pe nimeni cu vreo afirmaţie. E destul de dificil cu atâţia copii de vârste atât de diferite. 

Horia Brenciu e un tip complex, ultrasensibil, ultracreativ şi, când ai nevoie, bun de pus pe rană. Cu cei mici se comportă ca şi cum ar avea între 3 şi 5 ani, cu Maria vorbeşte ca şi cum ar avea 18 ani, iar cu noi, astea mari, ca şi cum ar avea 2, 3, 5, 18 şi, destul de rar, chiar 45 de ani”, a povestit Alice, potrivit aceleiași surse.

Horia Brenciu lucrează de trei decenii în televiziune

Anul 1993 a marcat începutul carierei în televiziune a lui Horia Brenciu, fiind anul în care devine colaborator TVR, unde prezinta până în 1998 formatul care s-a bucurat de mare priză la public „Robingo”, urmat de emisiunile „Tip Top Minitop”, „Kiki RikiMiki”, „Ora 6 fix”.

În anul 2000 Horia Brenciu a semnat cu postul de televiziune Antena 1, unde a prezentat emisiunile „Neața”, „Neața în Epoca de Piatră” și „Gong Show”, până în 2003.

În 2006, telespectatorii au ocazia să vadă o altă latură a versatilului Horia Brenciu, în serialul „Om sărac, om bogat”.

Sursă foto: Instagram Horia Brenciu

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton