Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Alexandra Duli de la „Survivor All Stars”. În trecut a încercat să cucerească inima burlacului Andi Constantin

Cine este Alexandra Duli de la „Survivor All Stars”. În trecut a încercat să cucerească inima burlacului Andi Constantin
10

de Cristina Țapu,

Survivor All Stars a început pe 16 ianuarie la PRO TV. Ediția de anul acesta îi aduce față în față pe cei mai puternici concurenți ai sezoanelor trecute. Între cei care fac parte din echipa Războinicilor se numără și Alexandra Duli, care este deja cunoscută telespectatorilor prin prisma participării sale la o altă emisiune de renume. Iată detaliile despre aceasta!

Cine este Alexandra Duli de la Survivor All Stars

Alexandra Duli a participat în trecut la emisiunea „Burlacul”, difuzată de către Antena 1. Atunci ea venise din Londra, locul în care se stabilise de o bună perioadă de timp, pentru a cuceri inima burlacului Andi Constantin. Nu a fost intimidată de restul concurentelor și a reușit să creeze o legătura cu acesta, însă relația lor nu a trecut de stadiul prieteniei.

Când începe Survivor All Stars. Pro TV a anunțat cine sunt Faimoșii și RăzboiniciiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 10

După ce a participat la „Burlacul”, ea a revenit pe micul ecran odată cu participarea la „Survivor”, în urmă cu doi ani. Nu a câștigat marele premiu atunci, însă a obținut experiență care o va ajuta, cu siguranță, să facă față provocărilor din acest sezon.

Alexandra Duli are propria afacere la vârsta de 25 de ani

Alexandra Duli are 25 de ani și are propria afacere. De ani buni locuiește în Londra, însă revine constant în țara natală pentru a petrece timp cu familia și cu prietenii.

În sezonul Survivor All Stars, Alexandra Duli face parte din echipa Războinicilor și va depune efort considerabil pentru a ajunge în etapa finală.

Probele sunt unele dificile, care testează limitele concurenților, atât din punct de vedere fizic, cât și psihologic. Resursele alimentare vor fi limitate, însă cei care se dovedesc a fi cei mai pricepuți vor primi hrană suplimentară dacă ies câștigători în anumite probe.

Deși concursul a început de doar câteva zile, au avut loc deja primele conflicte între concurenți. Jador și Zanni au făcut schimb de replici acide, în timp ce Ștefania Stănilă a primit cuvinte obscene din partea lui Jador, dar a decis să nu-i răspundă cu aceeași monedă.

Cine sunt concurenții de la Survivor All Stars 

Echipa Faimoșilor

Din echipa Faimoșilor, în acest an, vor face parte: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Echipa Războinicilor

Din tabăra albastră, a Războinicilor vor fi: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Sursă foto: Instagram Alexandra Duli – Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton