Homepage  / Vedete

Cine este Alex Delea de la Survivor România All Stars. A avut o copilărie plină de lipsuri și a fost abandonat de către propriul tată

Cine este Alex Delea de la Survivor România All Stars. A avut o copilărie plină de lipsuri și a fost abandonat de către propriul tată
16

de Cristina Țapu,

Alex Delea a triumfat în „Survivor România” 2022, demonstrându-și abilitățile în jungla dominicană și câștigând premiul cel mare. În prezent, el se pregătește pentru provocările din Survivor All Stars. Deși a ajuns la inimile telespectatorilor, puține detalii sunt cunoscute despre el. Câte clase a absolvit Alex Delea și care sunt sursele sale de venit? Iată toate detaliile!

Cine este Alex Delea de la Survivor România All Stars

Alex Delea a fost unul dintre Războinicii remarcabili al emisiunii „Survivor România” 2022. În finală, el a concurat alături de Ionuț Popa și Elena Chiriac, reușind să-i învingă pe amândoi și să câștige trofeul, precum și marele premiu în valoare de 100.000 de euro. Acum, Alex Delea se întoarce la competiție, pregătit să repete succesul și să ofere telespectatorilor un spectacol pe cinste.

Când începe Survivor All Stars. Pro TV a anunțat cine sunt Faimoșii și RăzboiniciiIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 16

La 27 de ani, Alex Delea, câștigătorul „Survivor România” 2022, activează ca barman. Desi s-a născut în Constanța, marea parte a vieții sale a fost petrecută în Costa Brava, Spania. A absolvit Institutul Public Cap Norfeu din Girona, Spania.

Alex Delea a avut o copilărie dificilă

Viața sa nu a fost lipsită de provocări, deoarece tatăl său l-a abandonat când era încă mic, fiind crescut de bunica, mama și mătușa sa, care au făcut eforturi deosebite pentru a-i oferi cele necesare, deși nu de puține ori banii au fost insuficienți.

Alex Delea și-a deschis sufletul și a vorbit despre dificultățile pe care a fost nevoit să le depășească în perioada copilăriei.

„De mic copil, eram foarte timid. Am fost crescut de trei femei, de mama mea, de bunica mea și de mătușa mea. Pe parcursul vieții, maică-mea și mătușe-mea au plecat ca să am ce să mănânc, pentru că până la patru ani am cam… scârțâit așa… cu mâncarea, cu lumina în casă, cu toate nevoile pe care le are un om. Tata a ales să nu participe în viața mea.

Țin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare, eram cu toată familia în casă, eu plângeam și chiar nu aveau ce să îmi dea. Când aveam patru ani, a venit tragedia, pentru că unchiul meu a încercat să facă tot posibilul să avem un trai mai bun, numai că nu a putu să facă asta, a decis să își ia viața, din păcate”, povestea Alex Delea, conform Cancan.

Cine sunt concurenții de la „Survivor România All Stars” 2024

Cine sunt cei 10 Faimoși de la Survivor All Stars 2024

Din echipa Faimoșilor vor face parte în acest an: Zannidache (sezonul 2), TJ Miles (sezonul 3), Cătălin Moroșanu (sezonul 2), Jorge (sezonul 4), Jador (sezonul 2), Andreea Tonciu (sezonul 3), Roxana Nemeș (sezonul 2), Elena Ionescu (sezonul 1), Ana Porgras (sezonul 2) și Ștefania Stănilă (sezonul 4).

Cine sunt cei 10 Războinici de la Survivor All Stars 2024

Din tabăra Războinicilor, se vor alătura competiției: Alex Delea (sezonul 3), Iancu Sterp (sezonul 1), Relu Pănescu (sezonul 3), Robert Moscalu (sezonul 4), Andrei Ciobanu (sezonul 1), Lola Crudu (sezonul 1), Ștefania Ștefan (sezonul 3), Alexandra Duli (sezonul 3), Maria Lungu (sezonul 4) și Maria Chițu (sezonul 1).

Sursă foto: Instagram Alex Delea – PRO TV

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton