; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine este Alex Bogdan, detectivul din cel de al doilea sezon Masked Singer România!

Cine este Alex Bogdan, detectivul din cel de-al doilea sezon „Masked Singer România!”

28 June 2021

Alex Bogdan a devenit unul dintre cele îndrăgite figuri de pe micul ecran de la noi. Actorul a făcut parte din echipa emisiunii „Mondenii' de la Prima TV, unul dintre rolurile memorabile pe care le-a interpretat fiind cel al Rachetzului. După ce a ales ca pentru o vreme să lipsească de pe micile ecrane, iată că actorul de 35 de ani revine la tv, la Pro TV, în emisiunea „Masked Singer'.

Alex Bogdan va fi detectiv „cu acte în regulă' la Pro TV, alături de Horia Brenciu. În noul său proiect, Alex Bogdan își va folosi talentul de imitator pentru a se apropia de măști și a le face să-i ofere mai multe indicii, scrie libertatea.ro.

 Vezi galeria foto >

„Vă salut, oameni buni, mulțumesc că v-ați răpit din timp să citiți această declarație. Așadar, fără s-o mai lungesc, declar pe propria răspundere că am acceptat provocarea Masked Singer România și voi fi noul detectiv!!! 🙂

Am emoții foarte mari, compania este selectă, este plăcută, este numai bună pentru un show de zile mari. Așteptările mele sunt întrecute în fiecare zi. N-am fost pus niciodată față în față cu o energie așa mare, râdem foarte mult în fiecare zi. Abia aștept să ne vedeți!', a spus Alex Bogdan despre „Masked Singer România'.

Se iubește de aproape trei ani, cu o colegă de breaslă

Tânărul actor trăiește o poveste de dragoste cu o colegă de breaslă, actrița Cătălina Mihai. Până acum, cei doi au fost discreți și au preferat să nu se afișeze împreună..

Se iubesc, însă „mondenului' Alexandru Bogdan nu prea îi place să vorbească despre relația pe care o are cu tânăra de 24 de ani.

Cu toate acestea, la decernarea Premiilor Gopo de anul trecut, actorul a oferit o imagine savuroasă, după ce a sărutat-o pe Cătălina în fața tuturor.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare