; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine este Alessia Sana, noua concurentă din Finala de Popularitate Next Star, sezonul 10 (1)

Cine este Alessia Sana, noua concurentă din Finala de Popularitate „Next Star”, sezonul 10. „Câtă forță ai tu în glas la 8 ani!”

22 June 2021

La doar 8 ani, micuța Alessia Sana a urcat curajoasă pe scena Next Star și a ales să cânte o piesă uriașă, care i-a adus simpatia juraților și voturile celor de acasă.

'This girl is on fire' a fost alegerea micuței Alessia, care a reuși să surprindă jurații cu notele înalte pe care le-a susținut, chiar dacă pe alocuri aceasta a avut și mici scăpări.

„Câtă forță ai tu în glas la 8 ani! Când te-am auzit cântând am luat foc!', i-a spus Ștefan Bănică.

Alessia Sana a primit însă și un vot negativ de la Dorian Popa, care i-a cerut să nu fie supărată pe el.

„Îmi place că domini scena. Îmi place și rochița ta, însă Alessia, am auzit mici greșeli. Nu înseamnă că nu a fost bine ce ai făcut pe scenă. Răspunsul meu pentru tine în seara asta este NU. Să nu te superi pe mine!', i-a zis Dorian.

Cei de acasă au votat-o însă în aplicația Antena 1 și au trimis-o pe Alessia în Finala de Popularitate a celui de-al zecelea sezon Next Star.

David Dincă a mers direct în Marea Finală „Next Star', sezonul 10

Marele câștigător al ediției de sâmbătă a fost David Dincă, cel ales de cei trei jurați pentru a merge direct în Marea Finală. David Dincă a făcut-o pe Loredana să lăcrimeze cu interpretarea sa emoționantă a piesei „Hallelujah'.

„Am simțit un copil conectat cu Divinitatea. Ai o putere fantastică și poti face oamenii fericiti cu vocea ta. Și te iubesc!', i-a spus Loredana.

 Vezi galeria foto >

Sursa foto: Antena 1

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare