; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Burlacul castigatoare

Cine este aleasa lui Andi Constantin la „Burlacul”. Detaliul care a dat-o de gol!

22 April 2021

Fiecare ediție a emisiunii „Burlacul' ne oferă noi indicii despre preferințele protagonisului acestui sezon, care îl are protagonist pe Andi Constantin.

Cu toate că le este interzis să vorbescă despre deznodământ până la finalul sezonului, fanii emisiunii sunt nerăbdători să afle cine este femeia care a reușit să îi cucerească inima. Astfel, lumea este cu ochii nu numai pe burlac, ci și pe concurentele emisiunii.  

Cine este câștigătoarea sezonului 6 „Burlacul' 

Internauții urmăresc cu mare atenție fiecare detaliu care l-ar putea da de gol pe Andi Constantin. În emisiune au intrat 15 fete care au dorit să ajungă la inima sa, însă doar una va reuși. 

Una dintre concurente a atras însă atenția și în mediul online cu un gest care alimentează acum zvonurile cu privire la câștigătoarea celui de-al șaselea sezon „Burlacul'

 

Este vorba de Simona Bălăceanu. Frumoasa concurentă s-a bucurat de antenția lui Andi Constantin încă de la debutul show-ului, iar burlacul a mărturisit în nenumărate rânduri că frumoasa brunetă este una dintre preferatele sale, atracția dintre cei doi depășind micile ecrane în edițiile care au fost deja difuzate la TV.

În urmă cu doar câteva zile, într-una dintre postările sale din mediul online, Simona a postat o serie de fotografii care au ridicat multe semne de întrebare. Concurenta are un tatuaj pe mână în formă de trandafir, simbolul emisiunii „Burlacul' de la Antena 1. Un tatuaj pe care în timpul emisiunii nu îl avea. De aici a fost un singur pas până la zvonuri: Simona ar putea fi de fapt aleasa lui Andi Constantin. 

 Vezi galeria foto >

Rămâne de văzut dacă Simona a optat pentru acest desen pentru a marca experiența în cadrul show-ului sau este făcut special pentru râvnitul burlac. 

 

Cine este Simona Bălăceanu de la Burlacul 2021

Simona Bălăceanu este o tânărără în vârstă de 25 de ani, pasionată de pictură. De profesie este kinetoterapeut și este prima femeie pe care Andi Constantin a cunoscut-o ăn prima ediție a emisiunii „Burlacul'.

Simona Bălăceanu  i-a oferit lui Andi Constantin la prima întâlnire, un tablou, ​în care apar amândoi, sub cerul înstelat, sub clar de lună. 

„Este o pasiune, modul în care mă deconectez de la realitate. Pentru că aparențele înșală, iar atunci când susțin că negrul este „culoarea' mea preferată, de fapt îmi place să trăiesc colorat. Îmi expun trăirile, stările alea schimbătoare, sentimentele și viziunea pe pânză, aici, acum.

Oamenii care-mi sunt apropiați au câte o „trăire' de a mea pe pânză, în casele lor și asta mă face să zâmbesc și să nu renunț(creez cel mai bine, atunci când sunt obosită, noaptea. Mulțumesc celor care mă susțin și apreciază ceea ce fac. Am auzit că pictura este o poezie tăcută”, a scris Simona pe reţelele de socializare

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare