Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Adrian Stoica, românul care a câștigat America’s Got Talent. A câștigat 1 milion de dolari cu un număr de dresaj. VIDEO

Cine este Adrian Stoica, românul care a câștigat America’s Got Talent. A câștigat 1 milion de dolari cu un număr de dresaj. VIDEO
6

de Andra Stana,

Adrian Stoica a câștigat trofeul de la America’s Got Talent, sezonul 18. Românul a cucerit publicul după ce a apărut pe scenă alături de Hurricane, câinele său din rasa Border Collie. Cu toate că au câștigat împreună marele premiu de 1 milion de euro, Adrian Stoica și Hurricane, nu vor primi, de fapt, toți banii. Iată de ce.

Adrian Stoica a câștigat show-ul „America’s Got Talent” 2023

Adrian Stoica, un român pasionat de dresaj canin, este cel mai nou câștigător al show-ului „America’s Got Talent” 2023, anunță paginademedia.ro.

Adrian Stoica a câștigat show-ul „America’s Got Talent” 2023Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 6

Pe scena de la „America’s Got Talent” 2023, Adrian Stoica a făcut show de fiecare dată. Românul, care a reușit să ridice juriul în picioare de fiecare dată, a câștigat, pe lângă marele premiu în bani, și un show la Las Vegas.

Nu este pentru prima dată când un român ajunge departe într-un show de talente din America. Anul trecut, printre concurenții apreciați de public la America’s Got Talent: All-Stars s-a numărat și Ana-Maria Mărgean, reprezentanta României.

Ana-Maria Mărgean a fost invitată la America’s Got Talent: All-Stars 2023 în calitate de câștigătoare a sezonului 11 Românii au talent, unde a impresionat cu umorul său, calitățile vocale, dar și cu abilitățile de ventriloc.

Adrian Stoica – momentul în care a aflat că a câştigat trofeul America’s Got Talent

Adrian Stoica a participat și la show-uri de talente din România

Adrian Stoica, câștigătorul show-ului „America’s Got Talent”, a apărut pentru prima oară la TV, într-o emisiune de talente, la iUmor, în anul 2020, mai scrie sursa citată. Și atunci, a prezentat tot un număr de dresaj.

Apoi, Adrian Stoica s-a înscris și la „Românii au talent” 2022. În prezentarea înregistrată pentru show-ul de talente de la Pro TV, acesta a vorbit despre Hurricane și a dezvăluit că vine din Torino.

„Suntem Adrian Stoica şi Hurricane, venim din Torino (Italia). Ea este căţeluşa mea de acasă, mai are încă opt fraţi şi surori”, a spus Adrian Stoica în prezentarea de la Românii au talent de anul trecut.

„Mi se pare că ai punctat foarte bine toate abilităţile, şi ale tale, şi ale ei. Ai reuşit să faci spectacol în 3 minute, ceea ce este mare lucru”, a spus Andi Moisescu, în comentariile făcute după momentul lui Adrian Stoica şi Hurricane pe scena de la Românii au talent.

De ce câștigătorul „America’s Got Talent”, Adrian Stoica, nu va primi de fapt premiul de 1 milion de dolari

Show-ul „America’s Got Talent” și-a ales săptămâna aceasta câștigătorul sezonului 18. Dintre cei 11 finaliști, pe locul 1 s-a clasat un român. După o apariție uimitoare pe scena celui mai mare concurs de talente din întreaga lume, Adrian Stoica și câinele său Hurricane, au fost încoronați câștigători.

În cele din urmă, doar un singur număr a putut fi câștigător, iar Adrian și Hurricane au învins-o pe magicianul Anna DeGuzman și trupa de dans Murmuration. Miercuri seară, 27 septembrie, românul a câștigat premiul cel mare de 1 milion de dolari. Mai mult, duo-ul om-câine a devenit primul număr de acest gen care a câștigat de când Olate Dogs a câștigat sezonul 7 al emisiunii, în 2012.

Cu toate că Adrian Stoica și câinele său, Hurricane, au fost anunțați că au câștigat 1 milion de dolari, ei nu vor primi, de fapt, toți acești bani. La finalul fiecărui episod al show-ului, există o clauză care spune: „premiul, care se ridică la 1.000.000 de dolari, se plătește sub forma unei anuități financiare (sume de bani) pe o perioadă de patruzeci de ani, sau concurentul poate alege să primească valoarea actuală în numerar a unei astfel de anuități (sume de bani)”.

Potrivit Forbes, în cazul în care câștigătorul hotărăște să ia premiul de 1 milion de dolari pe parcursul a patru decenii, ar primi doar 25.000 de dolari pe an, fără taxe. În schimb, dacă ar alege să ia toți banii odată, adică „valoarea actuală în numerar”, câștigurile sale ar ajunge la aproximativ 300.000 de dolari, fără taxe.

Sursa foto:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton