Homepage  / Vedete româneşti

Cine este Ada Galeș de la „America Express”, sezonul 2. Actrița a trăit o poveste de iubire ca-n filme cu un afacerist brașovean

Cine este Ada Galeș de la „America Express”, sezonul 2. Actrița a trăit o poveste de iubire ca-n filme cu un afacerist brașovean
8

de Redactia Tvmania

Ada Galeș, în vârstă de 32 de ani, este una dintre concurentele emisiunii „America Express”, sezonul 2. Ea participă la concurs alături de mama sa și speră, ca toți ceilalți de altfel, să câștige premiul cel mare. Iată mai multe detalii despre concurentă!

Cine este Ada Galeș de la „America Express”, sezonul 2

Ada Galeș a venit pe lume în data e 9 martie 1991. A studiat la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică I.L. Caragiale, Facultatea de Teatru din București, promoția 2014. În plus, ea se poate lăuda cu un Master în Arta Actorului pe care l-a absolvit în anul 2016.

În prezent, fiica Antonetei Galeș are contract cu Teatrul Național din București, dar are colaborări și cu alte teatre independente. Concurenta de la „America Express” a jucat în numeroase spectacole, piese de teatru și filme, iar cariera ei se află la apogeu.

Ada Galeș a spus ce nu se vede la TV de la America ExpressIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

În anul 2022, Ada Galeș a jucat în filmul „Odată pentru totdeauna”, alături de Smiley, iar în perioada pandemiei a încercat să-și deschidă o mică afacere, după ce activitățile în spații închise au fost restricționate. Atunci ea și-a descoperit pasiunea pentru confecționarea lumânărilor parfumate.

Când nu urcă pe scena teatrului sau nu joacă în filme, Ada Galeș activează în calitate de consilier de dezvoltare personală, declarându-se fascinată de complexitatea psihicului uman.

Cât despre viața sa personală, nu sunt foarte multe de spus. Ada Galeș este căsătorită cu Ionuț Țața, un om de afaceri din Brașov, pe care l-a cunoscut în urmă cu cinci ani în circumstanțe desprinse parcă din paginile unui scenariu de film.

Legătura dintre ei a început cu o dispută, a urmat cunoașterea reciprocă, o scurtă relație, apoi despărțirea. Ulterior, s-au reîntâlnit și au ajuns la concluzia că împreună le este cel mai bine, așadar în anul 2021 au decis să devină soț și soție.

„Îl cunosc pe viitorul meu soț (Ionuț Țața) de cinci ani, e o poveste amuzantă. Când a avut loc protestul de la Brașov, l-am sunat să urlu la el pentru că organiza o dezbatere, într-o cafenea, despre ce se întâmplă la teatru și nici noi, nici partea cealaltă nu fuseserăm invitați, Ionuț fiind președintele Asociației Pro Democrația și proprietarul cafenelei, la vremea aia. Cumva, se întrebau niște oameni ce-i cu scandalul ăsta fără să invite părțile implicate. L-am sunat, spunându-i că vin după el la cafenea, ce-i asta?! M-am dus și am cunoscut un om cald și simpatic, de care m-am îndrăgostit. Am fost atunci împreună o perioadă, dar a mers foarte prost și am rămas buni prieteni. De anul trecut lucrăm la mai multe business-uri împreună și, evident, proximitatea dintre noi a dus la atracție și redescoperire”, declara Ada, conform Libertatea.

Despre America Express – Drumul Soarelui 

Drumul Soarelui se va desfășura, pentru prima oară, pe două emisfere. Concurenții pornesc din Columbia, trec prin Mijlocul Pământului în Ecuador, destinația finală fiind Buenos Aires, Argentina. Pleacă din Medellin, Columbia, fosta reședință a lui Pablo Escobar și trebuie să ajungă în țara lui Messi.

Parcursul lor include tot ce are mai interesant de oferit această zonă a Americii de Sud. Misiunile și jocurile sunt gândite în așa fel încât să le ofere atât lor, cât și telespectatorior, o experiență completă. Vor trăi aventura la cote maxime în Columbia, vor cunoaște triburile indigene din Ecuador și vor învăța ce înseamnă pasiunea în Argentina.   

Sursă foto: Antena 1

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton