; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Fortboyard

Cine este a doua echipă care intră în aventura Fort Boyard

06 October 2017

Duminica aceasta, de la 20:30, o nouă echipă intră în aventura Fort Boyard.

 

Elena Lasconi, Andreea Antonescu, Mihai Rait, Mircea Zara și Ciprian Șchiopu vor pătrunde în Fort Boyard, alături de Octavian Strunilă și Paul Ipate, pentru a lua parte la aventura vieții lor.

Cele 12 probe de foc, pregătite de bătrânul Fouras, le vor pune la încercare abiliățile și determinarea, dar le va testa și gradul de anduranță în fața fobiilor.

Legendarul personaj din Fort Boyard, Chef Sadique, bucătarul fără milă, va avea în această ediție primii clienți ai restaurantului său plin de delicatese mișcătoare, putrezite sau mirositoare, ce vor pune la grea încercare papilele gustative ale concurentilor. Actorul Alexandru Unguru este cel care dă viață acestui personaj: A fost o experiență extrem de specială care m-a pus în situația de a căuta plăcerea în a tortura culinar oameni nevinovați. În plus lucrând la Fort Boyard alături de profesioniști desăvârșiți cu 28 de ani de experiență, a fost o plăcere să creez un personaj care mi-a devenit subit drag. Probabil era undeva prin sufletul meu o plăcere în a manipula șerpi, tarantule, gândaci sau pești aflați pe punctul de a exploda.

Cei cinci concurenți vor avea de trecut prin mari emoții și vor avea de înfruntat șerpi, șobolani, lighioane, înălțimea, dar și ghicitorile bătrânului Fouras.

Cum se vor descurca cei cinci, prin ce probe vor trece și cum le vor face față, ce delicatesă pregătește Chef Sadique, dar și câți bani vor strânge, rămâne de văzut în această duminică, de la 20:30, la PRO TV.

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare