; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Sukru Ozyildiz rol Seyit   in Steaua Sufletului

Cine e Şükrü Özyıldız, protagonistul serialului „Steaua sufletului”, care începe mâine la Kanal D

05 December 2017

Şükrü Özyıldız, îndrăgitul actor cu origini turceşti şi greceşti, protagonistul serialului „Steaua sufletului', care va avea premiera mâine, de la ora 20.00, la Kanal D, este un împătimit al sporturilor de contact.

 

Şarmantul Sukru Ozyildiz, în vârstă de 29 de ani, a debutat în lumea sportului în adolescenţă. Încurajat de tatăl său să practice sport de performanţă, Şükrü a ajuns să facă Muay Thai şi Jiu-Jitsu Brazilian, activităţi pentru care a călătorit în Portugalia, unde a participat la numeroase competiţii de gen.

Către profesia de actor Şükrü s-a orientat mai târziu. Aflat departe de casă, pe meleaguri portugheze, el a început să cocheteze şi cu modelling-ul şi tot atunci a început să joace în diverse piese de teatru şi reclame TV. Primul său rol a fost în 2011, în serialul „Derin Sular'.

În producţia turcească „Steaua sufletului' (în original „Çoban Yıldız'), Şükrü face pereche cu actriţa Selin Şekerci (28 de ani). Aceştia îi interpretează pe Seyit şi Zühre, doi tineri care se îndrăgostesc în ciuda faptului că pe Zühre familia vrea să o căsătorească cu un bărbat bogat. Şükrü a mai fost văzut în serialele „Iarna răzbunării' şi „Dragoste la prima vedere', în timp ce partenera sa, Selin, apare pentru prima oară pe micile noastre ecrane. Serialul, difuzat în Turcia anul acesta, a avut doar 17 episoade.

În ceea ce priveşte viaţa privată, de opt luni, Şükrü Özyıldız trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu o stilistă, Rabya Yaman, cei doi urmând să se căsătorească în vara anului viitor, anunţă posta.com.tr.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare