; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine e odalisca Nigar din “Suleyman Magnificul”

19 March 2013

Dacă în primul sezon avea apariţii episodice, în cel de-al doilea sezon al serialului fenomen de la Kanal D, Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii', odalisca Nigar are un rol destul de important.

Ea a devenit amanta paşei Ibrahim şi încearcă să se strecoare cu multă abilitate ca nimeni din jurul lor, în special soţia paşei, sultana Hatice să-şi dea seama de acest lucru. Situaţia se va complica când Nigar va rămâne însărcinată, iar Sultana Mamă va afla întreg adevărul.

Actriţa Filiz Ahmet, cea care îi dă viaţă lui Nigar, ne-a povestit, într-un interviu în exclusivitate, cum i-a schimbat viaţa acest personaj şi cât de mult se aseamănă cu el.

Filiz are 31 de ani, este originară din Macedonia şi a apărut în multe filme, seriale şi piese de teatru turceşti. De altfel, Filiz, care a absolvit Academia de Arte Frumoase din Skopje, este nepoata unuia dintre cei mai importanţi actori ai teatrului din Macedonia.

Cât de mult te identifici cu personajul tău, Nigar?

La început rolul Nigar nu era unul consistent. OdaliscaNigar avea apariţii episodice, era vag creionată. Deja în sezonul doi a căpătat puteri şi m-am bucurat enorm că Nigar a fost pusă în valoare, şi-a arătat latura foarte umană. Nigar e misterioasă, abilă, este o prietenă de nădejde. Într-o societate în care femeia nu are nici o putere, Nigar reuşeşte să îşi câştige independenţa, să devină o femeie liberă şi să îl cucerească pe Ibrahim. E seducătoare fără să îşi propună asta. Mă identific cu personajul meu în sensul în care îi înţeleg trăirile şi i le transpun apoi la filmări. Sunt ca o interfaţă sensibilă. Faptul că Nigar are mii de fani e o confirmare a faptului că am făcut din ea un personaj foarte credibil.

Cum ţi-a schimbat viaţa serialul Suleyman Maginificul'?

M-am trezit brusc cu mii de fani în lumea întreagă. La început mi-a fost destul de dificil să merg pe stradă şi să mă oprească foarte mulţi oameni să-mi pună întrebări, să mă fotografieze să-mi ceară detalii despre ce se va întâmpla în viitor cu Nigar. Mă simţeam cumva hăituită. Nu eram obişnuită cu asta. Între timp m-am obişnuit, fac faţă :).

Esti căsătorită? Care sunt pasiunile tale?

Nu sunt căsătorită. Pasiunile mele sunt actoria, scena teatrului, platoul de filmare, florile, cărţile.

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare