Homepage  / Vedete / Vedete străine

Cine e noua soție a lui Kanye West. Artistul a divorțat recent de Kim Kardashian

Cine e noua soție a lui Kanye West. Artistul a divorțat recent de Kim Kardashian

de Andra Stana,

Kanye West este un bărbat însurat. Artistul s-a căsătorit din nou, la două luni de la divorțul de Kim Kardashian - iar noua sa mireasă seamănă izbitor cu fosta lui soție.

Kanye West s-a însurat din nou

Kanye West s-a căsătorit cu arhitecta Yeezy, Bianca Censori, la două luni după ce divorțul său de Kim Kardashian a fost finalizat.

Se pare că rapperul de 45 de ani ar fi ales să își unească destinele cu iubita sa, Bianca, într-o ceremonie privată, iar cei doi au fost văzuți purtând verighete, scrie dailymail.co.uk.

Kanye a fost fotografiat pentru prima dată purtând verigheta săptămâna trecută, sursele spunând că inelul simbolizează angajamentul său față de ea în urma ceremoniei.

În ciuda faptului că a avut loc o ceremonie de nuntă, căsătoria celor doi nu are valoare legală, întrucât ei nu par să fi depus un certificat de căsătorie, relatează TMZ.

Nu este clar de cât timp se cunosc sau de cât timp se întâlneau, dar Bianca s-a alăturat companiei Yeezy a lui Kanye în noiembrie 2020. Ea a obținut un master în design de clădiri la Universitatea Melbourne din Australia, mai scrie sursa citată.

Nunta surpriză vine la doar două luni după ce Ye a divorțat oficial de Kim Kardashian, după șapte ani de căsnicie. Controversele continue din jurul rapperului au forțat-o pe Kardashian să încheie orice comunicare cu el.

Kardashian a recunoscut recent că vrea să ascundă numeroasele controverse legate de numele lui West de cei patru copii ai lor: North, 9 ani, Saint, 7 ani, Chicago, 4 ani, și Psalm, 3 ani.

Sursa foto: Hepta

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton