; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Castigator chef la cutite

Cine e marele câștigător al sezonului 9 Chefi la cuțite. Surpriză uriașă!

17 June 2021

Finala Chefi la cuțite 2021 a desemnat-o câștigătoare pe Narcisa Birjaru, concurenta din echipa mov a lui Cătălin Scărlătescu! Tânăra și-a putut stăpâni cu greu lacrimile de fericire atunci când a realizat că va primi marele trofeu.

„Nu mă așteptam să câștig, e cea mai mare bucurie. Nu am cuvinte să explic ce simt acum… Îți mulțumesc Alex pentru tot, fără tine nu aș fi putut, tu ai fost omul principal care m-a ajutat să fac acest meniu', a spus câștigătoarea Chefi la cuțite, sezonul 9.

Narcisa Birjaru, din echipa lui Cătălin Scărlătescu, este prima concurentă femeie care primește trofeul emisiunii culinare de la Antena 1.

 

Cine a câștigat finala Chefi la cuțite 2021, sezonul 9

În ediția 49 din sezonul 9, după numeroase confruntări pe echipe și dueluri terminate cu eliminări dureroase pentru Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, fanii au putut afla cine a câștigat finala Chefi la cuțite 2021.

De data aceasta, atât telespectatorii cât și cei trei chefi au avut parte de cel mai lung sezon Chefi la cuțite din toate timpurile. Aventura a pornit cu etapa audițiilor, acolo unde sute de concurenți s-au prezentat cu fel și fel de rețete, în încercarea lor de-a obține două sau trei cuțite, pentru a trece în etapa de bootcamp.

Cei pricepuți au fost apoi selectați de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu în echipele lor. Înainte de asta, cei trei jurați s-au întrecut în bucătărie, în goana lor după prețioasele amulete. Fiecare bonus a contat și a fost folosit strategic, pentru a-și ajuta concurenții să aibă cât ma multe șanse să câștige titlul de câștigător în finala Chefi la cuțite 2021.

 

Câștigătorul Chefi la cuțite 2021 a primit marele trofeu de 30.000 euro

În semifinala Chefi la cuțite 2021 au intrat Alexandru Bădițoaia (cuțitul de aur al lui Scărlătescu), Narcisa Birjaru, Valentina Ioniță, Cătălin Amarandei, Keed, Ștefan Borleanu (cuțitul de aur al lui Florin Dumiterscu), Rikito Watanabe (Riki), Elena Matei și Florin Revesz.

Finala s-a dat între concurenții care s-au clasat pe primele trei locuri, după ce au trecut prin trei probe în semifinală: Cătălin Amarandei din echipa albastră, Elena Matei din echipa verde și Narcisa Birjaru din echipa mov.

Concurentul lui Florin Dumitrescu a decis să lupte în marea finală Chefi la cuțite 2021, sezonul 9, alături de Ștefan Borleanu, Gabriela Porumbel, Dorin Voiasciuc, Keed, Vincenzo Aiello (Enzo), Mirela Negoiță și Luca Pintea.

Concurenta lui Sorin Bontea, care a avut probleme în timpul gătitului, i-a ales în echipa sa pe Florin Revesz, Cristina Mălai, Rikito Watanabe, Paul Vasile, Matias, Ciprian Antone și pe Radu Micu

Concurenta lui Cătălin Scărlătescu a avut o echipă formată din Alexandru Bădițoaia, Valentina Ioniță (Lebăduța), Nicoleta Pop, Andra Mihail, Victorina Matveev, Francisco Garcia Lopez și pe Theo Costache.

Cei trei aspiranți la marele trofeu au avut misiunea de-a pregăti un starter, un main course și un desert, ajutați fiind de echipele pe care și le-au ales. Fiecare preparat a fost analizat atent de juriul format din chefi celebri în România și a primit note.

La final s-a aflat cine este câștigătorul din finala Chefi la cuțite 2021.

 

Cine este Narcisa Birjaru, câștigătoarea sezonului 9 „Chefi la cuțite'. A plecat acasă cu 30.000 de euro

 

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare