; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine e gazda perfecta?

13 July 2009

Timp de cinci zile, Monica si Gabriela Irimia vor administra o pensiune montana si vor invata pe propria piele ce inseamna munca adevarata, in “Serviti, va rog!”, de la Pro TV.

Se iau patru vedete obisnuite cu scena si luminile reflectoarelor, se arunca intr-o pensiune montana de langa Brasov (in satul Magura) si se amesteca viguros timp de cinci zile. Rezultatul e o emisiune-concurs in care vedetele afla la modul serios ce inseamna sa muncesti de dimineata pana seara. Din 10 iulie, patru celebritati muncesc pe branci in fiecare editie de la “Serviti, va rog!”, iar gazda perfecta va castiga o vacanta de vis pentru o familie nevoiasa.
Monica si Gabriela (26 de ani), gemenele familiei Irimia, care au emigrat in Marea Britanie in 2002, vor fi – alaturi de Ionut Iftimoaie si Catalin Morosanu – concurentele celei de-a doua editii a show-ului de vara de pe Pro TV. Fetele au plecat nerabdatoare spre satul Magura, cu ceva banuieli referitoare la greutatile prin care vor trece si cu ambitia de a castiga concursul. Nu e prima data cand gemenele Cheeky concureaza una impotriva celeilalte: Monica a castigat cea mai recenta editie de la “Dansez…” (si chiar va inregistra cateva melodii alaturi de partenerul ei de dans, Darius, in Marea Britanie), iar acum Gabriela spune ca e randul ei sa castige. Atuurile pe care mizeaza fetele sunt diferite: “Imi place sa spal vase si sa gatesc aperitive cu ornamente”, spune Monica, in timp ce Gabriela ne asigura ca ii place sa fie in centrul atentiei pe scena, deci “va fi distractie si la pensiune, voi avea grija de asta”.

Muncesc cu folos
“Sigur vor fi zile foarte pline si nu vom avea timp sa simtim ca ne lipseste ceva. Avem o misiune precisa si vom face totul sa o indeplinim”, spune Monica. “Misiunea” in cauza e legata, in cazul ei, de familia Fazakas (din Targu Mures). Mama creste singura patru copii (unul dintre ei nascut cu paraplegie flasca) si nu are serviciu, traind doar din alocatiile micutilor. Gabriela se lupta sa fie gazda perfecta pentru familia Moraru (din Brasov): patru copii care sunt crescuti cu greu de tatal lor, locuind intr-un vagon de tren, in triajul unei magazii de marfuri.

Surorile Irimia nu au fost complet pregatite pentru ceea ce le asteapta in pensiunea de care s-au ocupat: sculatul la cinci dimineata, hranitul animalelor, mancarea destinata oaspetilor si toate treburile gospodaresti pot dobori orice vedeta obisnuita cu un trai usor. “Am inteles ca sunt multe de facut”, spunea Monica inainte de concurs, sigura ca “orice ar fi de lucru, nu poate fi groaznic”. Amandoua garanteaza ca vor renunta, daca va fi nevoie, chiar la telefonul mobil sau la machiaj, pentru a se dedica exclusiv muncii pe branci (“Daca e regula, e regula… dar si la scoala ne dadeam cu ruj pe ascuns!”, spune Gabriela).

de Monica Popescu

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare