Homepage  / Televiziune

Cine e Cristian Ciaușu de la „Românii au talent” și de ce a început, de fapt, să cânte la nai. Povestea câștigătorului sezonului 14

Cine e Cristian Ciaușu de la „Românii au talent” și de ce a început, de fapt, să cânte la nai. Povestea câștigătorului sezonului 14
8

de Andra Stana,

Cristian Ciaușu a câștigat finala „Românii au talent” 2024, sezonul 14. Tânărul de 14 ani a impresionat atât publicul, cât și cei patru membri ai juriului de la Pro TV cu un spectacol la nai. Nu multă lume știe însă adevăratul motiv pentru care Cristian Ciaușu a început să cânte la nai.

Cine este Cristian Ciaușu, câștigătorul „Românii au talent”. A învățat să cânte la nai ca să scape de o boală

Cristian a luat decizia să învețe să cânte la nai atunci când avea numai 8 ani. Băiatul, care suferă de astm, a aflat atunci, citind pe internet, că instrumentele de suflat ar putea ajuta persoanele cu această afecțiune, scrie stirileprotv.ro. În timp, cântatul la nai l-a ajutat pe Cristian. Încet, încet, el a observat o îmbunătățire a simptomelor acestei boli, iar studiul intens l-a transformat într-un interpret talentat.

La începutul concursului, Cristian Ciaușu spunea că își dorește să devină cel mai bun naist din România. „Visul meu este să devin cel mai bun naist din România”, spunea Cristian la începutul concursului. Planurile lui au acum toate șansele să devină realitate, cu atât mai mult cu cât și mama lui îi este un sprijin. Mama lui Cristian este solistă de muzică populară și profesor de canto, precum și membru al unui ansamblu popular.

După finala de vineri seara, câștigătorul „Românii au talent” 2024, sezonul 14, a plecat acasă cu 120.000 de euro. Imediat după terminarea show-ului, Cristian Ciașu a declarat că a trăit „cel mai frumos moment”.

Cine e Cristian CiaușuIcon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 8

Este cel mai frumos moment din viața mea. Să fiu sincer, nu mă așteptam, nu mă așteptam că o să vă placă așa de mult naiul meu”, a spus Cristian după finală, potrivit sursei citate.

În ceea ce privește planurile de viitor, Cristian Ciaușu știe deja ce va face cu cei 120.000 de euro câștigați.

În primul rând vreau să colaborez cu doamna Andra la un concert de-al ei și să investesc toată suma încasată în muzică. Și vreau să deschid și un studio de înregistrări”, a mai spus el.

Reacția juriului, după ce Cristian Ciaușu a câștigat „Românii au talent” 2024

Andra, Andi Moisescu, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete au fost impresionați de spectacolul la nai oferit de Cristian Ciaușu, în finala de la „Românii au talent” 2024. După momentul prezentat în ultima ediție a show-ului, Andra a recunoscut că nu are ce să spună mai mult, „pentru că mi-am exprimat dragostea față de muzica lui”, dar a spus totuși că a fost „balsam pentru suflet”.

La rândul lui, Andi Moisescu a spus că „Omul a demonstrat aici o mare măiestrie. Este excepțional”, iar Dragoș Bucur s-a întrebat: „Ce poate fi mai românesc decât naiul? Bravo!”. Nu în ultimul rând, Mihai Bobonete a exclamat: „Bravo, Cristian! Ne-ai dat peste cap. Să câștige naiul Românii au talent”.

Unsprezece concurenți au intrat vineri seara, 31 mai 2024, în cursa pentru marele premiu de la „Românii au talent”, sezonul 14, iar fiecare moment a fost demn de finală, primind numai laude din partea juraților, dar și aprecieri în mediul online. „Felicitări! Ai reușit să cucerești această finală cu un instrument tradițional românesc – naiul. Cum a zis și Bobo, ai lăsat să se vadă talentul… și oamenii te-au remarcat”, „În sfârșit ceva meritat care bucură pe toată lumea decât cineva care recită poezii, bravo”, „Bravo bravo. Din audiții am dorit să fii câștigător” sunt doar trei dintre comentariile fanilor, după ce s-a aflat că Cristian Ciaușu a ieșit pe locul 1 în finala de la „Românii au talent”.

Pe locul al doilea s-a clasat Ana Nuță, premiată cu 20.000 de euro. Iar pe locul al treilea s-a clasat Ansamblul Hecenii, are a primit un cec în valoare 10.000 de euro.

Citește și:

Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton