Homepage  / Televiziune

Cine e concurentul care a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, 14 noiembrie 2022. „Ce înseamnă genul ăla de farfurie?”

Cine e concurentul care a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, 14 noiembrie 2022. „Ce înseamnă genul ăla de farfurie?”
7

de Roxana Mirea,

A fost o nouă ediție plină de emoții la „Chefi la cuțite”, de la Antena 1. Echipa victorioasă a fost cea a lui Cătălin Scărlătescu, iar echipele lui Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au intrat la duel. Iată cine este concurentul care a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, aseară, 14 noiembrie 2022.

Cine e concurentul care a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, 14 noiembrie 2022

Concurenții au gătit rețete cât mai savuroase pentru invitații speciali ai ediției de aseară a show-ului culinar: pasionații de mașini Trabant. Echipa lui Cătălin Scărlătescu a obținut cele mai multe farfurii. Așadar, echipele lui Florin Dumitrescu și Sorin Bonteau au intrat la duel.

Gina Pistol i-a pus pe concurenții intrați la duel să facă pairing cu un anumit timp de vin, primit de fiecare concurent în urma unei trageri de bilețel. La finalul celor 60 de minute alocate gătitului, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu au degustat atent preparatele și au acordat note, scrie a1.ro.

Printre farfuriile care i-au impresionat pe cei trei chefi a fost și cea a lui Oxy, care a primit 15 puncte. Desigur, nu toți concurenții au fost la fel de inspirați. După ce Gina Pistol a împărțit notele, în platou au rămas trei concurenți: Brigitta, Andrei Mihalcea și Florin, cuțitul de aur al lui Florin Dumitrescu.

„Este vorba despre două farfurii de nouă puncte și una de opt puncte”, a spus Gina Pistol.

Farfuria de 8 puncte i-a revenit lui Andrei Mihalcea. Așadar, concurentul care a fost eliminat de la „Chefi la cuțite”, aseară, 14 noiembrie, este Andrei Mihalcea, din echipa lui Sorin Bontea.

cine-e-concurentul-care-a-fost-eliminat-de-la-chefi-la-cutite-14-noiembrie-2022.-ce-inseamna-genul-ala-de-farfurie-1Icon photoVEZI  GALERIA FOTOPOZA  1 / 7

Sunt foarte mândru că am reușit să ajung până în battle-ul 12, eu care credeam că nu trec nici de bootcamp”, a zis el, atunci când a aflat că este eliminat.

Hai, mă, Andrei! Ce înseamnă genul ăla de farfurie pe care nu a înțeles-o nimeni?”, i-a spus Sorin Bontea când a aflat că el este cel eliminat.

„Chef, eu nu știu să gătesc asiatic și nu aveam cu ce să combin cu ce știu eu să gătesc”, i-a spus Andrei.

Sursa Foto: Antena 1

Citește și:

PE ACELAȘI SUBIECT
Urmărește-ne pe Google News
ALTE ARTICOLE INTERESANTE

Lasă-ne emailul tău ca să-ți trimitem zilnic cele mai importante articole scrise de jurnaliștii TVMANIA

Abonează-te
buton