; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine e cea mai importantă femeie din viața lui Pepe

Cine e cea mai importantă femeie din viața lui Pepe: „Ea încă îmi poartă de grijă”

26 March 2021

După ce a divorțat de cea de-a doua soție, Pepe face acum dezvăluiri cu privire la cea mai importantă femeie din viața lui. O singură persoană continuă să aibă grijă de el, chiar și la 41 de ani: mama sa.

Pepe a povestit despre femeile din viața lui, despre cele care și-au pus amprenta asupra lui. Imediat a venit vorba de mama sa, femeia care i-a dat viață, femeia care l-a iertat de fiecare dată când a greșit, femeia care are și acum grijă de el, scrie Libertatea.

„Mama m-a învățat să fiu bărbat, să am grijă de familia mea. Mama mi-a oferit o dragoste necondiționată, indiferent de ce greșeli am făcut, ea a continuat să mă iubească', a spus el în emisiunea Cultour.

Artistul a mai adăugat că mama e cea care l-a format și care l-a condus în viață:

„Am 41 de ani și mama continuă să-mi poarte de grijă. Tot ce își dorește e un mesaj sau un apel cu «Sunt bine»', a mai declarat concurentul de la „Te cunosc de undeva!'.

Pepe nu se ferește și recunoaște că toate femeile pe care le-a întâlnit în viață l-au ajutat într-un fel sau altul. Cântărețul consideră că e nevoie de dragoste din partea femeilor, de căsnicie și este un adept al iubirii sincere și din suflet. Astfel, dă de înțeles că și fostele soții și-au pus amprenta asupra lui. Prima dată a fost căsătorit cu Oana Zăvoranu, mai apoi cu Raluca Pastramă, de care a divorțat recent.

Sursa foto: Facebook

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare