; s
Urmareste-ne pe
TV Mania

Tot ce merită să știi despre televiziune

Cine e Cansu Dere, cadâna Firuze din Suleyman Magnificul

FOTO. Cine e Cansu Dere, cadâna Firuze din “Suleyman”

12 September 2013


Nici nu a început bine sezonul al treilea din serialul fenomen de la Kanal D, Suleyman Magnificul: Sub domnia iubirii', că Hurrem (Meryem Uzerli) are tot felul de probleme.

Hatice complotează să o omoare împreună cu Mahidevran, iar o sclavă din Iran (pe care o salvează chiar ea şi o aduce în harem) îi fură inima sultanului ei iubit, Suleyman. Firuze, căci despre ea e vorba, va deveni în episoadele următoare cadâna favorită a lui Suleyman, însă Hurrem, soţia şi mama celor cinci copii ai săi, va afla un secret despre aceasta care o va ajuta să o elimine repede din harem.

Cea care îi dă viaţă delicatei Firuze este Cansu Dere (32 de ani), o actriţă originară din Ankara, Turcia, pe care aţi mai văzut-o în trecut şi în serialul Ezel', unde a interpretat-o pe Eysan Atay. Cansu, absolventă a facultăţii de arheologie, şi-a început cariera ca model, iar din 2002 a debutat în actorie.

Tabloidele din Turcia au scris că Halit Ergenç (Suleyman) ar fi avut o aventură cu ea pe platourile de filmare, dată fiind chimia dintre ei. Presupusa idilă a fost negată de Halit, un familist convins, care a declarat că el şi Cansu sunt doar colegi (se cunosc de când au jucat împreună în drama romantică din 2009 Dragostea doare').

Citește și
Ți-a plăcut acest articol? Dă-ne LIKE pe Facebook.

Articole similare